Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ : ΠΡΟΒΟΛΗ



''Σινέ Όμορφο''
στην Άμφισσα.

   Βεβαίως, όταν προβάλλονται ταινίες, καταξιωμένων σκηνοθετών, αλλάζει και η διάθεση του θεατή πριν από την προβολή, καθώς επίσης και η απαίτησή του από το έργο.  Κι εδώ έχουμε την επιβεβαίωση.  Παντελής Βούλγαρης και ''Μικρά Αγγλία''.
Πολλά έχουμε ακούσει για αυτήν την ταινία.  Τον Βούλγαρη τον γνωρίζουμε.  Άρα λογικά, θα πρέπει να περιμένουμε και πολλά να 'δούμε.
Η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας, προβάλλει την ''Μικρά Αγγλία'' την Παρασκευή 10-1-2014 στις 21:00' καθώς επίσης και την Κυριακή 12-1-2014 σε δυο προβολές, στις 18:00' και στις 21:00' στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας.
Πρόκειται για την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του μυθιστορήματος της Ιωάννας Καρυστιάνη, τόπος πλοκής του οποίου είναι η Άνδρος.  Οικογένειες ναυτικών, μητριαρχικό καθεστώς και ''ανταρσίες'' από τα νεαρά θηλυκά, των οποίων η καρδιά άλλα κελεύει, αλλά η καθεστικυΐα ναυτικο-αστική κατάσταση, άλλα προγραμματίζει.  Όμορφη ταινία, καλή ηθοποιΐα και εξαιρετικό ελληνικό σκηνικό, χρησιμοποιημένα άριστα από έναν εξαίρετο σκηνοθέτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου