Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ


Για το ''Καλικαντζαροχωριό''

   Ευχαριστίες απευθύνει ο Δήμος Δελφών προς όλους όσους βοήθησαν και με οποιονδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ''Καλικαντζαροχωριού'' στην Άμφισσα.  Και καλά κάνει, γιατί υπήρξε κόσμος ο οποίος ενστερνίστηκε και στήριξε την ιδέα του Δήμου για αυτό το χωριό.  Όπως υπήρξε και κόσμος, ο οποίος ευχαριστήθηκε  από την επίσκεψή του εκεί.  Ειδικά ο παιδόκοσμος.  Για αυτό και οι ευχαριστίες.  Προς όλους βεβαίως, με την ορθή επανάληψη!  
Και του Χρόνου!
******************************************************************




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν και φέτος τα Χριστούγεννα οι εκδηλώσεις «Καλικαντζαροχωριό στην Άμφισσα 2013», που διήρκεσαν από τις 13 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι τις 05 Ιανουαρίου 2014, με κέντρο το «Καλικαντζαροχωριό» στην Πλατεία Κεχαγιά.
Παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες και χάρη στην τεράστια κινητοποίηση φορέων της πόλης και πολλών δεκάδων εθελοντών, τα «Χριστούγεννα στην Άμφισσα 2013» και το «Καλικαντζαροχωριό» προσέφεραν επί τρεις εβδομάδες χαμόγελο και χαρά σε μικρούς και μεγάλους, έδωσαν εορταστικό τόνο στην αγορά της πόλης και προσέλκυσαν πολλούς επισκέπτες στη Χριστουγεννιάτικη Άμφισσα.
Είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι φίλοι που διέθεσαν χρόνο και ενέργεια για να μπορέσει να σταθεί και να προχωρήσει ένα βήμα ακόμη μπροστά στην καταξίωσή της, η συλλογική αυτή εκδήλωση. Ξεχωριστά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, για την ευγενική προσφορά τους:
1. Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας και τον Πρόεδρό του, Γιώργο Γαζή, για τη σημαντική συμβολή του τόσο στο Καλικαντζαροχωριό, όσο και για το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου.
2. Το Σύνδεσμο Φίλων Ολυμπιακού «ΘΥΡΑ 7».
3. Τα αρτοποιεία Αρβανιτά, Λύτρα, Μανέττα και Χολέβα για τις προσφορές προϊόντων τους.
4. Την κάβα Αποστόλου για τις προσφορές προϊόντων της.
5. Την κάβα Παππά-Κόζαρη για τις προσφορές προϊόντων της.
6. Το καφεκοπτείο Έφης Θεοδωρακοπούλου για τις προσφορές προϊόντων της.
7. Το κατάστημα ΑΣΤ Νικολάου Μαρκουλή για την προσφορά του στις εκδηλώσεις.
8. Τον Άγγελο Μοσκαχλαϊδή και Ευθύμιο Ξηρό για την μουσική τους.
9. Τον Αλέξανδρο Αγγελακόπουλο Υπάλληλο του Δ. Δελφών, για την εκτός ωραρίου απασχόλησή του ως οδηγός στο τρενάκι.
10. Όλους τους φίλους & επαγγελματίες της πόλης μας, που στήριξαν οικονομικά, τις εκδηλώσεις στη διοργάνωση.
11. Όλους τους φορείς (συλλόγους, σχολές κλπ) που διοργάνωσαν δικές τους εκδηλώσεις στα πλαίσια του κοινού προγράμματος.
12. Όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε., έντυπα, ηλεκτρονικά καθώς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για την προσφορά τους.
Τέλος …. τον καιρό για την εύνοιά του … και όσους τυχόν εκ παραδρομής ξεχάσαμε!!!

Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες και συνδημότες μας να έχουν μια καλή και πιο αισιόδοξη χρονιά, με υγεία και δύναμη!!! 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου τα Χριστούγεννα και καλούμε όλους … να συμμετέχετε στην οργάνωση και την μετεξέλιξη του «Καλικαντζαροχωριού» σ΄ένα θεσμό που χαρίζει χαμόγελα, ζεστασιά στην καρδιά μας και ζωντάνια στην πόλης μας.




      Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου