Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ...


Ο Αδέκαστος
και ο Υπόλογος

    Προβόπουλος είναι ο νυν Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.  Είναι αυτός ο οποίος, έχει επιβιώσει εν μέσω οικονομικής κρίσης στην χώρα, αυτός του οποίου το ύψος της μισθοδοσίας του καθορίζεται  πάντα με δικές του αποφάσεις, αυτός ο οποίος υπήρξε διάδοχος του ''μοναδικού'' Γκαργκάνα και βεβαίως ήταν ο άξιος μαθητής του ευρωπαϊστή Παπαδήμου.  Είναι αυτός ο οποίος, υπέγραψε το μνημόνιο και έχει αποποιηθεί της Ελληνικής Κυριαρχίας επί των οικονομικών πόρων και εισοδημάτων του Ελληνικού Κράτους, με ταυτόχρονη ίδρυση και μεταφορά κρατικών περουσιακών στοιχείων στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητος, το γνωστό Τ.Χ.Σ.
 Είναι ο άνθρωπος ο οποίος επί σειρά ετών παρακολουθούσε την πτώση της χώρας στον οικονομικό βάραθρο  και δεν αντιδρούσε, ούτε βεβαίως διαφωνούσε.  Είναι ο Μέντωρας και ο προστάτης των ''δυστυχισμένων'' Τραπεζών στην Ελλάδα, τις οποίες υποστήριξε με το κύρος του ιδρύματος της Τραπέζης της Ελλάδος, αδιαφορώντας για την μετακύλιση των βαρών τους στον ελληνικό λαό.  Είναι ο υπεύθυνος ''προπαγανδιστής'' της ευρωπαϊκής μοιρολατρείας και ο ''μπροστινός'' υποτίθεται με κύρος και γνώση άνθρωπος, ο οποίος τα 4 (τέσσερα) τελευταία χρόνια συνεχώς επαναλαμβάνει στην ετήσια έκθεσή του, ότι το επόμενο έτος, θα ...βγούμε από την κρίση.  Η δική του(;) επιλογή για την αμφιλεγόμενη πρόεδρο του Τ.Χ.Σ. έχει σηκώσει θύελλα επικρίσεων από πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας, με ποιό κραυγαλέα περίπτωση αυτή της Eurobank, όπου η κα Σακελλαρίου (προ ολίγου αθωώθηκε...), μέχρι και ψευδή στοιχεία για την Τράπεζα κατέθεσε, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην ''ομπρέλλα'' του Τ.Χ.Σ..   Όπως βεβαίως όλοι γνωρίζουμε, ήδη έχει έχει εμφανισθεί στον ορίζοντα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τον εξαίρετο φίλο του Κώστα Καραμανλή, τον Φιλιππίδη. Ούτε εκεί είχε πάρει είδηση ο Προβόπουλος!
Αυτόν τον άνθρωπο ''κάρφωσε'' ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Καχριμάκης, όπως αναφέρει το www.olympia.gr, δίνοντας και μια εξήγηση με αυτόν τον τρόπο, για την παραίτηση του ειδικού Εισαγγελέα Πεπόνη.  Ενός έντιμου δικαστικού λειτουργού, μα πάνω απ' όλα, ενός Έλληνα.

***************************************************************

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ο Πεπόνης είχε απαγγείλει κακουργηματική κατηγορία για τον Προβόπουλο και τώρα πανε να την συγκαλύψουν!

ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΡΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Είναι το τελευταίο ανάχωμα πριν την καταστροφή.
Σε φοβερές καταγγελίες προχώρησε με παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης κόσμος ο πρώην γ.γ. του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης κατά του διοικητή της ΤτΕ.
Ο κ. Καρχιμάκης έκανε γνωστό ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης-Μουζακίτης μετά από κατάθεση του, απήγγειλαν κατηγορία στον κ. Προβόπουλο για κακουργηματική απιστία σε βάρος… του δημοσίου και σήμερα η υπόθεση αυτή μετατρέπεται σε πταίσμα όπως καταγγέλει το πρώην μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου