Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ : ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ;...


Ο  Ν.Ο.Ι. της προσπάθειας
Ο  Ν.Ο.Ι. των επιτυχιών
Ο  Ν.Ο.Ι. της Κοινωνίας μας!
************************************************ 

-
ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1964
Γραφεία : Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας
33200 ΙΤΕΑ
Τηλ. & Φαξ : 2265034144
e-mail: noiteas@otenet.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Στην Πάτρα διεξήχθη το τριήμερο 13-15 Δεκεμβρίου 2013 το 21ο Κύπελλο Χριστουγέννων που διοργάνωσε η Ν.Ε.Π. με συμμετοχή 637 αθλητών από 35 Συλλόγους (34 από Κεντρική και Νότια Ελλάδα και τον Ν.Ο. Αμμοχώστου από την Κύπρο). Ξεχώρισε φυσικά η παρουσία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην ανοικτή θάλασσα Σπύρου Γιαννιώτη, αλλά και των Αντώνη Φωκαϊδη , Κέλλυς Αραούζου και του προπονητή Νίκου Γέμελου, οι οποίοι βραβεύθηκαν και από την ΝΕΠ για τις επιτυχίες τους.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας συμμετείχε με δεκαοκτώ αθλητές και αθλήτριες και μεγάλη επιτυχία. Οι αθλητές της Αγωνιστικής Κατηγορίας βελτίωσαν τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Το ίδιο και οι αθλητές της Προαγωνιστικής Κατηγορίας (8- 9-10-11 &12 ετών).
Σχεδόν όλοι οι αθλητές πέτυχαν πλασάρισμα στην τελική 8άδα, στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.


Συγχαρητήρια στους Αθλητές / Αθλήτριες και τους Προπονητές κ.κ. Λουκά ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Κώστα ΛΑΛΛΑ και Πέγκυ ΜΑΣΟΥΡΑ για τις επιτυχίες τους.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Επόμενοι αγώνες Αγωνιστικής Κατηγορίας είναι η Ημερίδα Ορίων στη Λαμία (τέλη Ιανουαρίου).
Αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από τους αγώνες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.scc-greece.gr και στην ιστοσελίδα της ΝΕΠ : http://www.nep.org.gr/start

Με την ευκαιρία των εορτών οι αθλητές, οι προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ εύχονται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, χαρά και ευτυχία.
Ο Ν.Ο.Ιτέας δεν θα στείλει φέτος ευχετήριες κάρτες, αλλά θα προσφέρει το ποσό στην «Βραδυά Αγάπης» για τους ευπαθείς συμπολίτες μας, που θα γίνει στο Ξενοδοχείο ΝΑΥΣΙΚΑ την Κυριακή 22Δεκεμβρίου.
Καλούμε όλα τα μέλη του Ομίλου να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση αυτή.

Το Δ.Σ.

Του Ν.Ο.Ιτέας

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή