Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ...



Φτηνά πράγματα...

   Κατ' αρχάς πληροφορηθήκαμε ότι στον Δήμο Δελφών υπάρχουν Μουσεία, των οποίων την διαχείριση και συντήρηση, έχει ο Δήμος.  Δεν το γνωρίζαμε.  Λάθος μας.  Εξ άλλου για αυτό και υπάρχει κωδικός στον τρέχοντα προϋπολογισμό του Δήμου, αντιπροσωπεύοντας την σχετική πίστωση.  Φανταζόμαστε βεβαίως ότι θα υπάρχουν και έσοδα από αυτά τα Μουσεία.  Όπως επίσης θα πρέπει να υπάρχουν και δημοτικοί υπάλληλοι εκεί, μαζί με φύλακες ή ακόμη και συντηρητές.
Κάποιος από αυτούς τέλος πάντων, θα πρέπει μέσα σε αυτές τις δύσκολες για τον Δήμο οικονομικές συνθήκες, να διαπίστωσε, να μέτρησε και να πρότεινε στην Δ/νση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ότι υπάρχει μείζον πρόβλημα με τις κουρτίνες στο τάδε Μουσείο.
 Και θα πρέπει η καλή Δ/νση Περιβάλλοντος κ.λ.π., να συνέταξε μελέτη, με τις τεχνικές προδιαγραφές(!)  για τις προς αγοράν κουρτίνες, τις οποίες τεχνικές προδιαγραφές, ενέκρινε η κα αντιδήμαρχος και αποφάσισε η ίδια, να προβεί ο Δήμος στην αγορά των κουρτινών.  Επίσης φανταζόμαστε ότι οι απαιτούμενες  και προτεινόμενες ταυτόχρονα τεχνικές προδιαγραφές για τις συγκεκριμένες κουρτίνες, θα πρέπει να είναι εξαιρετικά ιδιόμορφες και εξειδικευμένες και ότι δεν κυκλοφορούν ευρέως στο λιανικό εμπόριο ειδών εξοπλισμού κατοικιών.  Για αυτό και παραγγέλθησαν με απ' ευθείας ανάθεση στο συγκεκριμένο κατάστημα με χαλιά-μοκέτες-κουρτινόξυλα-κουρτίνες στην περιοχή του Υμμητού Αττικής.
Δεν δικαιολογείται αλλοιώς!  Τόσα καταστήματα με τα συναφή είδη υπάρχουν στην Άμφισσα, στην Ιτέα, ή έστω στην Λειβαδιά  και λογικά θα πρέπει να μην είχαν κουρτίνες με τις προκαθορισμένες και σπάνιες υποθέτουμε, προδιαγραφές.  Για αυτό και κάποιος από τον Δήμο μας, υποθέτουμε πάλι, θα πρέπει να αφιέρωσε πολλές ώρες στο τηλέφωνο και το διαδίκτυο, έως ότου εντοπίσει το συγκεκριμένο κατάστημα στον  Υμμητό Αττικής.  Και βεβαίως εν κατακλείδι, να του ανατεθεί η προμήθεια των κουρτινών με ραφή τρούκς και τα κουρτινόξυλά τους. Και όλα αυτά, για 1.435,41 ευρώ, μόνον.
Όχι, για τις κλωστές δεν γίνεται λόγος... 

*********************************************************************  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου