Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κύριε Ν.Φ.!

                               (Τουμπανάρια)

Μια αδυσώπητη απάντηση

    Το Υπουργείο Δικαιοσύνης με επιστολή του από 18-12-2013 και αρ. πρωτ. 1059, πληροφορεί την Βουλή των Ελλήνων και μέσω αυτής, απαντά σε ερώτηση των Βουλευτών Σταθά και Κωνσταντοπούλου.  Το θέμα της ερώτησης από τις 25-11-2013 ήταν, η ''Παραβίαση στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών'' και αφορούσε την δικαστική εξέλιξη της γνωστής σε όλους μας υπόθεσης με τον γενικό τίτλο ''Τουμπανάρια''.
 Οι πληροφορίες πολλές και συγκεχυμένες, οι φημολογία ανεξέλεγχτη και τα ενεχόμενα φυσικά πρόσωπα να διαλαλούν τα ...κατά την φαντασία τους επιθυμητά αποτελέσματα της υποτιθέμενης ...δικαίωσης.  Αυτό το έγγραφο όμως, βάζει τα ''πράγματα'' στην θέση τους.  Και η θέση κάποιων, ή καλύτερα κάποιου, είναι πλέον δυσχερέστατη.  Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά, ματαιώνονται πλέον και τα σχέδια και οι βλέψεις και βεβαίως και οι ...προεκλογικοί αγώνες.  
    Από αυτό το blog, είχαμε κατ' επανάληψη δημοσιεύσει τμήματα δικογραφίας από το ''Διαύγεια'' σχετικά με το θέμα και κατ' επανάληψη είχαμε αναφέρει ότι τα ψέμματα ετελείωσαν για τους αιθεροβάμωνες ...ηγετίσκους.  Τώρα, με αυτό το έγγραφο του Υπουργείου υποδηλώνεται ότι :
-  Δεν υπάρχει περίπτωση απαλλαγής με βούλευμα
-  Δεν υπάρχει περίπτωση να μην εμφανισθεί η υπόθεση σε αίθουσα Δικαστηρίου
-  Δεν υπάρχει περίπτωση ανάθεσης ...χρίσματος!

Το Υπουργείο, όσον αφορά τις κατηγορίες
1.  Απάτη σε βάρος του Δημοσίου με συνολική ζημία άνω των 25 εκ. δραχμών (75.000 ευρώ)
2.  Ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξη
3.  Παράβαση του άρθρου 5 παρ. 12 του Ν. 651/1977 (Ψευδής Δήλωση Μηχανικού)
4.  Ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξη και
5.  Παράβαση Καθήκοντος,

      απαντά σύμφωνα με την επιστολή του ότι  ''η ποινική υπόθεση κατά των Ν. Φ. και λοιπών ...είναι παραπεμπτική''...

Καλή χρονιά κύριε Ν.Φ. !  


1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑ Ο Ν.Φ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ Φ......., Φ....... ΡΥΘΜΙΚΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ , ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή