Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΩΚΙΔΟΣ (για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου)

 




 



Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου.

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου θα είναι διαφορετική απ’ ότι οι προηγούμενες λόγω της πανδημίας του κορονοιού, όμως ιδιαίτερα σημαντική για να αναλογιστούμε για το ποιοι είμαστε και πως μπορούμε να συμμετάσχουμε στη μάχη κατά του καρκίνου.

Τα κεντρικά μας συνθήματα "Είμαι ... Και Θα..." & "Είμαι... και Θέλω..." αντιπροσωπεύουν όλους εμάς που θέλουμε έναν κόσμο καλύτερο και απαλλαγμένο από τον καρκίνο, έναν κόσμο που θα δίνει ίσες ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγωνίζονται, που επιβιώνουν.

Φέτος το Παράρτημα Φωκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, φωταγωγεί συμβολικά το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών την 4η Φεβρουαρίου και ώρα 19:00’, ώστε μέσα από αυτή την συμβολική κίνηση από τους Δελφούς, το «Κέντρο του Κόσμου», να ακουστεί το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, με σκοπό την ενδυνάμωση και ενθάρρυνση των μελών της Κοινωνίας των Πολιτών να δεσμευτούν προσωπικά ότι θα αναλάβουν δράση, αφού οι ενέργειες του σήμερα επηρεάζουν το μέλλον.

Ενώστε τις δυνάμεις σας με τις δικές μας.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Γεωργία Καπαρέλη - Καπούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου