Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

"ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ" : 30ετία


30 χρόνια ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ (1991-2021)

Στείλτε μας κείμενα γι’ αυτή την επέτειο

Με το τεύχος που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο τα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, η εφημερίδα του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών, συμπληρώνει 30 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας!!! Για 30 χρόνια -από το 1991 που πρωτοκυκλοφόρησαν- τα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ήταν απολύτως συνεπή στο τριμηνιαίο ραντεβού με τους αναγνώστες τους.

Μέσα από τις χιλιάδες σελίδες τους τα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ έφεραν στην επιφάνεια την πλούσια ιστορία του τόπου μας, πρόβαλαν τα δίκαια αιτήματα του χωριού μας και βοήθησαν στην επίλυσή τους, αποτέλεσαν το μέσο έκφρασης πολλών συγχωριανών μας αλλά και μέσω της εφημερίδας η Αγία Ευθυμία και ο Σύλλογός μας απέκτησαν πολλούς και σημαντικούς φίλους. Ένας απ’ αυτούς έχει χαρακτηρίσει τα “Α.Ν.” ως “φάρο για στεριανούς”.

Η συμπλήρωση των 30 χρόνων δεν θα πρέπει να αποτελέσει αφορμή για εφησυχασμό ή για πανηγυρισμούς αλλά για το πώς η εφημερίδα θα γίνει ακόμη καλύτερη. Σ’ αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η βοήθεια όλων διότι, όπως έχει γράψει ένας από τους συνεργάτες των “Α.Ν.”: “Να αγαπάμε την ευθύνη και να λέει ο καθένας από εμάς: Εγώ μόνος μου θα βελτιώσω τα Α.Ν. Αν δεν τα βελτιώσω, εγώ θα φταίω…”.

Γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε όλους τους αναγνώστες μας και τους προτρέπουμε, με αφορμή την συμπλήρωση των 30 χρόνων, να μας γράψουν τις σκέψεις τους για το πώς βλέπουν τα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ και τις προτάσεις τους και να μας τα στείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@agiathimia.com

Μας ενδιαφέρει να γνωρίζουμε τις απόψεις σας και τις περιμένουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου