Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ "ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ" ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΙΤΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    19/5/20

Ο Όμιλος Εταιρειών Κυριακούλη ήταν το μοναδικό επενδυτικό σχήμα που υπέβαλε στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Ιτέας για περίοδο 40 ετών.
Ο Όμιλος Εταιρειών Κυριακούλη από το 1980 δραστηριοποιείται σε τρεις κλάδους: πρώτος είναι ο επαγγελματικός θαλάσσιος τουρισμός με σκάφη αναψυχής, ιδιόκτητα και τρίτων, δεύτερος η διαχείριση τουριστικών λιμένων και τρίτος η εκμετάλλευση ακινήτων.
Κατά τη σημερινή συνάντηση του κου Κυριακούλη και των συμβούλων του με την πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας, κα Αναγνωστάκου Σοφία, στα πλαίσια της επίσκεψης και αξιολόγησης των χώρων της μαρίνας της Ιτέας, πραγματοποιήθηκε μία ενημέρωση για την πορεία του διαγωνισμού, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη φάση της αξιολόγησης, τους στόχους σε βάθος δεκαετίας, την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την εναρμόνιση της τοπικής κοινωνίας.
Σημειωτέον πως, από το 2012 η διαχείριση της μαρίνας της Ιτέας έχει παραχωρηθεί από το ΤΑΙΠΕΔ στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας έως να περιέλθει σε υποψήφιο επενδυτή. 
Εκ του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου