Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΥΣ ...ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΙΤΕΑΣ & ΑΜΦΙΣΣΗΣ



               ΑΜΦΙΣΣΑ 19.03.2020
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Α.Δ.Τ.: 23/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διεύρυνση ωραρίου λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Άμφισσας και Ιτέας


Ο Δήμος Δελφών, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει για την προστασία της υγείας των δημοτών του και σε συνεργασία με το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Φωκίδας, ανακοινώνει την αύξηση του ωραρίου λειτουργίας κατά μια ώρα της Λαϊκής Αγοράς Κοινότητας Άμφισσας και της Λαϊκής Αγοράς Κοινότητας Ιτέας.

Συγκεκριμένα, το ωράριο λειτουργίας των παραπάνω λαϊκών αγορών από την Παρασκευή 20/03/20 και για όσο ισχύσουν τα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης,
διαμορφώνεται σε 06:00πμ έως 12:00μ.μ.. Η πρωτοβουλία αυτή λαμβάνεται σε μία προσπάθεια να εξυπηρετηθεί καλύτερα το κοινό και να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Επίσης, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου, από σήμερα στις λαϊκές αγορές εφαρμόζονται: α) ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών τα 2 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο, κενό-ελεύθερο από αντικείμενα, β) όλοι οι πωλητές υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης και γ) κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

Από το Γραφείο Δημάρχου

1 σχόλιο:

  1. Αμφιβαλλω αν θα λειτουρησει αυτο το μετρο. Οταν με ολους τους παγκους υπαρχει συνωστισμος,τωρα με μειον 50% των παγκων τι θα γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή