Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ : "ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ!..."

"ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΝΑΣΣΙΔΑ" 
το όνομα του συνδυασμού
  Ανεκοινώθη επισήμως εχθές, η κάθοδος στις δημοτικές εκλογές, του πρώην πολιτευτή του Νομού μας και ήδη από 4ετίας απέχοντος από τα πολιτικά (κομματικά) τεκταινόμενα της περιοχής μας, του γνωστού σε όλους μας Ιτιώτη, Νικολάου Κ. Κουτσούκου.  Την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, είχεν εκφράσει από καιρού στο εγγύς περιβάλλον του και με δεδομένη την αδιέξοδη κατάσταση την οποίαν έχουν δημιουργήσει στην περιοχή μας, οι τακτικές και οι πράξεις των δυο τελευταίων (Καλλικρατικών) Δημάρχων, απεφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο Δελφών, με ένα ανεξάρτητο και ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο, οριοθετώντας με αυτόν τον τρόπο, την ανάγκη για αλλαγή, όχι σελίδος, αλλά κεφαλαίου, στην εν πολλαίς περιπέτειες περιπεσούσα περιοχή μας.




  Η ανακοίνωση έγινε σε προγραμματισμένη για αυτόν τον λόγο συνάντηση, εντός γνωστού παραλιακού καταστήματος της Ιτέας, όπου πλήθος γνωστών και φίλων του υποψηφίου πλέον Δημάρχου, συνεκεντρώθησαν για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια του Νικολάου Κουτσούκου.

  Ανάμεσα σε αυτούς, ήσαν και οι πρώτοι 20 (είκοσι) υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι και θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του, ενώ δεν ήσαν λίγοι όσοι εκφράσθηκαν εκεί, με υποστηρικτικούς λόγους για την προσπάθεια αυτή, δεσμευόμενοι μάλιστα, να βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο την ενδυνάμωση και εν τέλει την επικράτηση του ψηφοδελτίου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

  Ο Νικόλαος Κουτσούκος, είναι γνωστός για την συνδικαλιστική και πολιτική του δράση, και χαίρει εκτιμήσεως όχι μόνον στην γενέτειρά του την Ιτέα, αλλά και σε ολόκληρον τον Νομό Φωκίδος, γεγονός το οποίον είχε ανταμειφθεί με υψηλή σταυροδοσία στις βουλευτικές εκλογές τόσον του 2009, όσον και του 2012, όταν είχε δυο φορές διεκδικήσει την βουλευτική έδρα του Νομού μας, ενταγμένος τότε στο κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

  Οι επευφημίες, οι ζητωκραυγές και τα χειροκροτήματα των παρισταμένων, τα οποία ακολούθησαν την αναγγελία της υποψηφιότητος, εδημιούργησαν ένα κλίμα ευφορίας στους συμμετέχοντες, με αποτέλεσμα η αρχική έκπληξη, να μετατραπεί γρήγορα σε εορταστική διάθεση.

  Εμείς, ως "epikourositeas.blogspot.gr" και σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες μας, γνωρίζουμε ότι, οι μέχρι στιγμής συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού "Ενωμένη Παρνασσίδα" του υποψηφίου δημάρχου για τον Δήμο Δελφών Νικολάου Κουτσούκου, είναι επιφανείς πολιτικοί, πολιτιστικοί και οικονομικοί παράγοντες της περιοχής μας, με μόνιμη κατοικία εδώ (και όχι μεταφερόμενοι, δανεικοί ή μεταγραφές) και ότι  προέρχονται από όλους τους πολιτικο-ιδεολογικούς χώρους, τους υπάρχοντες σήμερα στην χώρα μας.

  Μετά από την ανακοίνωση της υποψηφιότητός του ο Νίκος Κουτσούκος και με το κλίμα εντός της αιθούσης να είναι φορτισμένο συγκινησιακά, το μόνον το οποίο εκατάφερε αντί προεκλογικής ομιλίας, ήταν να απευθυνθεί στους παρισταμένους,  με εκείνη την χαρακτηριστικής χροιάς φωνή του, λέγοντας :

- Συμπατριώτες, συνδημότες, σύντροφοι και καρντάσια.  Καλόν μήνα!... 

   

5 σχόλια:

  1. Δυστυχως τα άξια τέκνα του τόπου ασχολούνται με τα κοινα μόνο κάθε πρωταπριλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Επίκουρε. Αισθήματα χαρμολύπης μας κατέκλυσαν διαβάζοντας το ανωτέρω σου άρθρο και καταλαβαίνεις το γιατί.Σ΄ αυτούς που περιχαρακωμένοι στα πολιτικά τους πιστεύω συγχέουν την κεντρική πολιτική σκηνή με τις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές απαξιώ-όπως και κάθε εχέφρων πολίτης τούτης της καθημαγμένης χώρας-ν΄ αναφερθώ.Αναφέρομαι σ'εκείνους τους πολλούς,τολμώ να πώ,που έχουν εκτιμήσει το μέγεθος ουσιαστικά και μεταφορικά του ανδρός Νικολάου. Παρασυρμένος και ο γράφων ίσως από το κλίμα που επεκράτησε στην πρώτη μας εκείνη συνάντηση,ίσως από το κρασί και τους μεζέδες,ίσως από την απογοήτευση για την πολιτική σημερινή σκηνή,πίστεψα.Πίστεψα και πιστεύω στο Νίκο,καθότι η μόνη ελπίδα για ανατροπή με την επαναστατικότητα που θυμίζει Μάη του '69 στο Παρίσι.Εξάλλου έτσι ξεκίνησε κι ο Μάης εκείνος-όπως κι εμείς-πίνοντας και τρώγοντας συντροφικά και μάλιστα ένα μήνα αργότερα.Μάη οι Γάλλοι,Απρίλη εμείς. Ευελπιστώντας να μας διαψεύσει για μιά φορά ο καλός κοινός μας φίλος και διαψεύδοντάς σε, να κατέβει στις εκλογές και να διαλύσει με το εκτόπισμά του το κατεστημένο, διατελλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε Νικολα παντα μετριοπαθης και αθορυβος αγωνιστης για τον τοπο σου Συγχωρεσε με ομως που θα αποκαλυψω το οραμα σου για την πολη σου Επιβεβαιωμενες πληροφοριες λενε οτι εχεις ετοιμασει αντιπρωσοπεια να επισκευθει την Κουβα και να ετοιμασει το εδαφος για να γεινη αδελφοποιηση Αβανας-Ιτεας και εαν δεν εκλεγεις η προσπαθεια και το εργο σου θα μεινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα δίπλα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, Νίκο. Για το καλό του τόπου μας, χωρίς να διεκδικείς καρέκλες.
    Καλό μήνα και να λες κάθε μέρα την αλήθεια!(εκτός της 1Απριλιας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή