Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ : ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΟΣ 2018-2019 (φωτογραφίες)

Αστέρας Ιτέας - Απόλλων Ευπαλίου : 1 - 0
  Ένα κύμα ήταν σήμερα, ένα ήρεμο κύμα, το οποίο με απλό κι όχι αγχωμένο ποδόσφαιρο, ανέβηκε από το λιμάνι στο Άμφισσα και μέσα στο Δημοτικό Γυμναστήριο της πρωτευούσηςς, έδειξε στην αξιόλογη και πείσμωνα ομάδα του Α.Σ. Απόλλωνα Ευπαλίου, ότι δεν ευρέθη τυχαία στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου.

  Μάλλον φλύαρα και σχεδόν αδιάφορα στην αρχή η ομάδα μας, δεν άργησε να συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα του Ευπαλίου, είχε έλθει στο γήπεδο, αποφασισμένη και έτοιμη για να διεκδικήσει το έπαθλο, ενώ η πιθανή νίκη απέναντι στον Αστέρα, θα ήταν ...αστέρι κεντημένο πλέον, στην φανέλα των ποδοσφαιριστών της.  Και αυτό το έδειχνε παντοιοτρόπως εντός του γηπέδου.

  Βεβαίως, η διαφορά δυναμικότητος των δυο ομάδων ήταν εμφανής και όταν η ομάδα μας "έβαζε την μπάλα κάτω", δεν υπήρχε τρόπος για αντιμετώπισή της, παρά μόνον με τα δυνατά φάουλ και τις (όντως) σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα του Απόλλωνος.  Έτσι, η επιτυχία του μοναδικού τέρματος στο α' ημίχρονο, ήταν αρκετή για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Και η απονομή του, ήταν ο επίλογος μιας καταπληκτικής αγωνιστικής περιόδου, για αυτό το υπέροχο αθλητικό Σωματείο της Ιτέας.

  Παρόντες ήσαν, εκτός από τον πλέοντα σε πελάγη ευτυχίας πρόεδρο του Αστέρα Ιτέας Πέτρο Μαντούβαλο και τον Δήμαρχο του Δήμου Δωρίδος Γεώργιο Καπετζώνη, πλήθος αυτοδιοικητικών (εν ενεργεία και εν ...αναμονή), όπως επίσης και πλήθος φιλάθλων, υποστηρικτών και των δυο ομάδων.  Τον δε αγώνα  μετέδωσε απ' ευθείας, τηλεοπτικός σταθμός της Ναυπάκτου, ενώ τοπικά Blogs, αποθανάτισαν τις εικόνες της συναντήσεως.
  
Φωτογραφίες Μίμης Κουτρολίκος
Παραθέτουμε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από αυτή την εορτή του ποδοσφαίρου
Και το "polydrososparnassou.blogspot.com" (Χρήστος Μουτσιανάς) παρόν στην αναμέτρηση
Με την λήξη του αγώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου