Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΤΟ "ΟΡΑΜΑ" ΕΡΩΤΆ (διακριτικά) ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ (προαιρετικά)


10/04/2019
Ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο
 για τις εκλογές

Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Από την πρώτη ανακοίνωση της πρωτοβουλίας μας θέσαμε βασικό μας στόχο τη συμμετοχή των συμπολιτών μας στη συνδιαμόρφωση των θέσεων, των απόψεων και των δράσεων του συνδυασμού μας. Δείγμα για τις προθέσεις μας ως αυριανή διοίκηση, αλλά και μια νέα αντίληψη στη λειτουργία ενός δήμου που θα έχει στο κέντρο τον πολίτη.

Στην προσπάθειά μας αυτή, δημιουργήσαμε ένα online εργαλείο όπου θα καταγράψουμε απόψεις και προβλήματα από όλους τους δημότες της περιοχής μας, με σκοπό να διαμορφώσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για τον Δήμο μας.

Παράλληλα πιστεύουμε ότι σε έναν δήμο με πολλά διάσπαρτα χωριά, που στερείται αστικού κέντρου, και πολλούς ετεροδημότες, είναι επιτακτικό να χρησιμοποιήσουμε νέες τεχνολογίες και εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν σε μια αποτελεσματική διοίκηση. Δίνουμε έτσι ακόμα ένα δείγμα της φιλοσοφιας μας: Νέες τεχνολογίες προς όφελος των δημοτών, ώστε να συγκεντρώσουμε και να καταγράψουμε απόψεις και προτάσεις και να χτίσουμε μια σύγχρονη διοικητική αντίληψη με κέντρο τον δημότη.

Μπορείτε να συμπληρώσετε online το ερωτηματολόγιο μέσα από την σελίδα μας στo http://www.orama-dorida.gr/erotimatologio



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου