Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ


Τελευτώντας

   Θα αποχωρήσει (με το καλό!) μετά από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η παρούσα δημοτική αρχή, θα πάει εκεί όπου της πρέπει, αλλά και εκεί ακόμη, θα ...αναμορφώνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Δελφών.
  Διανύουμε τον τέταρτον μήνα του 2019 και ήδη έχουν γίνει ισάριθμες τροποποι- ήσεις - αναπροσαρμογές (αναμορφώσεις τις ονομάζουν), αυτού του αναξιόπιστου κατά τα φαινόμενα και  "λαστιχοποιημέ- νου" προϋπολογισμού, όσα είναι και τα πραγματοποιηθέντα Δημοτικά Συμβούλια.  Δηλαδή, ανά Συμβούλιο και μια αναμόρφωση!
   Βεβαίως αυτό γίνεται (επαναλαμβάνεται) ανελλιπώς κατά την τελευταία 5ετία, αποδεικνύοντας σε όλους (εδώ και παραέξω...), την αξιοπιστία της απερχομένης (με το καλό!) δημοτικής αρχής.


   Κατά τα άλλα, στα 40 (σαράντα) προς συζήτηση θέματα τα οποία έχει συμπεριλάβει στην ημερήσια διάταξη η απερχομένη (με το καλό!) πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, περιλαμβάνονται και "τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων", επί της ουσίας δεσμεύσεις για την επομένη δημοτική αρχή, όπως επίσης και διαδικαστικά "θεματάκια", των οποίων η τύχη θα πρέπει να έχει κριθεί έως τον Αύγουστο του ενεστώτος έτους.

Και ενώ στην Ιτέα θα ανοιγεί μια οδός, στην Δεσφίνα θα κλείσουν κάποιες "Πόρτες"...
(Άϊντε, με το καλό!...)

************************************************ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου