Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;...

Χαρίλαος Πέτρου : Υποψήφιος Δήμαρχος (;)...
   Στον ορυμαγδό των ημερών και στην λαίλαπα των προεκλογικών υποψηφιοτήτων, έρχεται (;) να προστεθεί και άλλη μια αναγγελία υποψηφίου Δημάρχου για τον Δήμο Δελφών!...
   Σύμφωνα με ασαφείς και μη επαληθευμένες πληροφορίες, ο γνωστός στην ευρύτερη περιοχή μας χονδρέμπορος κάπαρης, ένα προσφιλές πρόσωπο στους κεντροαριστεροδέξιους ιδεολογικοπολιτικούς χώρους του Δήμου Δελφών, ανέλαβε την πρωτοβουλία να ηγηθεί μια νέας δημοτικής παρατάξεως, το όνομα της οποίας θα είναι : 
"Απολλώνια Κλάση".
  Γεγονός είναι ότι, οι απέλπιδες προσπάθειες μυστικών, υπογείων και αφανών "κύκλων" (τρικύκλων επί το ακριβέστερον), να χειραγωγήσουν την τελούσα εν συγχύση κοινή γνώμη, έχει αναγκάσει πολλούς από τους μη πορτοκαλο-γαλαζο-πρασινο-κοκκινο-μαυρο αλληθωρίζοντες δημότες του ημι-αναπήρου Δήμου μας, να επιθυμούν διακαώς να μετατρέψουν την αγανάκτησή τους σε πράξη και κίνηση οργής.  Και η ιδανική έκφραση και εξωτερίκευση αυτού του συναισθήματος, προφανώς εύρε ως φορέα και εκφραστή του, το πρόσωπο του νέου αυτού (σύμφωνα με την οργιάζουσα παραφημολογία) υποψηφίου Δημάρχου, του Χαρίλαου Πέτρου.

  Αναζητήσαμε σήμερα τον επικεφαλής της "Απολλώνιας Κλάσης" και η τελείως τυχαία συνάντησή μας στον χώρο τελέσεως της Λαϊκής Αγοράς της Ιτέας, δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα : Ούτε δηλώσεις, ούτε επιβεβαίωση, ούτε βεβαίως άρνηση του εγχειρήματος.  
Το μόνον το οποίο μας είπε, ζητώντας μας (ευγενικά) να απομακρυνθούμε από πλησίον του, ήταν : Ουδέν σχόλιον.  Θα μιλήσουν οι κάλπες.  Κι ότι ρίξετε μέσα σ' αυτές, αυτά θα φάτε!...

Σοφή ρήση.  Σχεδόν Πύθιος χρησμός...
Μόλις έναν μήνα προ των δημοτικών εκλογών.  
Τι άλλο (σοβαρό) έχουμε να ακούσουμε και να ειδούμε!...
Περιμένοντας βεβαίως και μια "μουλωχτή" αποχώρηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου