Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ε.Λ.Μ.Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ & ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ



ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Άμφισσα 12-1-2019

Τη Δευτέρα 14 Γενάρη συνεχίζουμε δυναμικά!
Συμμετέχουμε μαζικά στη νέα 24ωρη απεργία!
Απαιτούμε εδώ και τώρα
  • Απόσυρση του νομοσχεδίου λαιμητόμου εργασιακών δικαιωμάτων
  • Μαζικούς διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των αναγκών σε γενική και ειδική αγωγή
  • Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών
  • Μόνιμη σταθερή εργασία για όλους
  • Ίσα εργασιακά δικαιώματα
Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στις μεγαλειώδεις μαζικότατες Πανελλαδικές συγκεντρώσεις στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου και βροντοφώναξαν ότι το νομοσχέδιο για το προσοντολόγιο δε θα περάσει! Καταγγέλλουμε ταυτόχρονα τη σφοδρή καταστολή της κυβέρνησης απέναντι στο μαχόμενο κομμάτι της εκπαίδευσης που χρησιμοποίησε Ματ, χημικά και δακρυγόνα με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες.
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς μονίμους και αναπληρωτές να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου ημέρα που σκοπεύουν να ψηφίσουν το νομοσχέδιο. Η ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει τρίωρες στάσεις εργασίας 11.00π.μ.-14.00μ.μ. και τις 3 πρώτες ώρες του προγράμματος για τα εσπερινά σχολεία. Η ΕΛΜΕ Φωκίδας κηρύσσει συμπληρωματικά στάσεις εργασίας 08.00-11.00 π.μ., και τις 3 τελευταίες ώρες του προγράμματος για τα εσπερινά σχολεία.
Η μετακίνηση και η συμμετοχή στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα τη Δευτέρα 14/1,θα γίνει σε συνεννόηση με την ΕΛΜΕ Βοιωτίας . Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο του Δ.Σ της ΕΛΜΕ, Ανάγνο Βασιλόπουλο(τηλ.6994648063) και τη Γραμματέα, Πολυζώη Νίκη(τηλ. 6977148401).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου