Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΦΩΚΙΚΟΥ ΑΜΦΙΣΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΑ

ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(02-01-2019)











Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «ΑΣΤΕΡΑ» Ιτέας και του «ΦΩΚΙΚΟΥ» Άμφισσας συμμετέχουν στο βαρύ πένθος, για το θάνατο του αγαπημένου φίλου & συμπαίκτη τους Χαράλαμπου (Μπάμπη) Παπαδήμα.

Παράλληλα εκφράζουν τη θλίψη τους καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συγγενείς και στους οικείους του .
Άριστος επαγγελματίας και οικογενειάρχης ,αγαπητός σε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες του. Το καλύτερο παιδί ,κατά κοινή ομολογία, της παραλιακής ζώνης της Ιτέας.

Ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ και του ΦΩΚΙΚΟΥ ,από τις αρμύρες της Κίρρας μέχρι τα «σαλόνια» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Βασικός και αγαπημένος παίκτης των ομάδων (πέραν του Αστέρα & του Φωκικού), του Παναιτωλικού, του Ολυμπιακού Χαλκίδας, του Όλυμπου Γυμνού και πολλών ακόμη τοπικών & περιφερειακών ομάδων.

Ενωτικός και πάντα φιλικός , με το χαμόγελο στα χείλη ,έχαιρε καθολικής εκτίμησης στη ποδοσφαιρική οικογένεια ολόκληρης της περιοχής.

Έφυγε όρθιος και περήφανος , παρά την πολύχρονη νόσο που τον βασάνιζε , δηλώνοντας παρών σαν θεατής σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της φετινής περιόδου της Γ΄ Εθνικής (και των δύο αγαπημένων του ομάδων της Φωκίδας).

Καλό ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων, φίλε μας Μπάμπη!

Θα σε θυμόμαστε για πάντα, για αυτά που μας προσέφερες, για τη φιλία σου, για την καλοσύνη σου, για την ντομπροσύνη σου, για την πραότητά σου, για το ήθος σου, για το χαρακτήρα σου ,για το χαμόγελό σου.

Ιδιαίτερα θα σε μνημονεύουμε , όσοι ζήσαμε, συνεργαστήκαμε και παίξαμε μαζί σου .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα ,της αγαπημένης σου Κίρρας , που θα σε σκεπάσει.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

Για τους Παλαίμαχους                   Για τους Παλαίμαχους
  (ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ)                    (ΦΩΚΙΚΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ)


Κώστας Καραγιάννης                  Σάββας Γιαννοσπύρος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου