Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

"ΜΙΚΡΟΕΡΓΑΚΙΑ" + ΜΙΚΡΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ + ΜΙΚΡΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ = ΜΙΚΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ!... (Γεωργίας Καπαρέλη-Χαρίτου δ.σ.)

Η πλήρης διάλυση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών υπογράφεται αποκλειστικά από το Δήμαρχο Δελφών.

Το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου καταρτίζεται από την Εκτελεστική Επιτροπή (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι) με διατύπωση γνώμης των τοπικών συμβουλίων.
Ο Δήμαρχος Δελφών εποπτεύει πλήρως την Τεχνική Υπηρεσία και προς υποβοήθηση του έργου του προσλαμβάνει και ειδικούς συμβούλους –συνεργάτες.
Τι τους έκανε όλους τους ανωτέρω και προέκυψε η ανάγκη για παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την υποβολή προτάσεων σε συγχρηματοδοτούμενα έργα (ΣΑΤΑ 2018) ;
Έντονη η απορία εξαιτίας της παταγώδους αποτυχίας διαχείρισης του Δημάρχου, που αποδεικνύεται με την υπογραφή του ιδίου, να εγκρίνει δέσμευση ποσού 12.400,00 ευρώ για την υποβολή προτάσεων έργων στο Δήμο Δελφών.
Πλήρης διάλυση…..αφοπλίζεται η τεχνική υπηρεσία , οι ειδικοί σύμβουλοι απασχολούνται κάπου αλλού κι οι Αντιδήμαρχοι αδυνατούν να υποστηρίξουν το θεσμικό τους ρόλο.
Διαφαίνεται αυτοδιοικητικό κενό και προτείνεται η λύση της επιβάρυνσης του Δήμου με επιπλέον ποσά , που θα μπορούσαν να διοχετευθούν σε πραγματικές παρεμβάσεις και όχι σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για έργα του 2018.
Άλλωστε, η χρονιά αυτή μας αποχαιρετά λίαν συντόμως και μαζί της θα αποχαιρετήσουμε και την ανύπαρκτη διαχείριση της δημοτικής αρχής , καθώς και το μηδενικό τεχνικό πρόγραμμα του Δημάρχου.

Η διάλυση, επομένως, της τεχνικής υπηρεσίας φέρει περίτρανα την υπογραφή σας κ. Παναγιωτόπουλε.
Ούτε τα μικροεργάκια δεν είστε ικανοί να μελετήσετε!!


Γεωργία Καπαρέλη-Χαρίτου
Εκπαιδευτικός
Δημ.Σύμβουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου