Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ - ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ - Χ.Β.Α. : ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ

πηγή : stereabasket.gr

Οικονομική ενίσχυση στο τοπικό ντέρμπι Μάκαρος-Γ.Σ. Ιτέας για καλό σκοπό!   
Το τοπικό ντέρμπι της Α’ ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ του Γ.Σ.Ιτέας και του Μάκαρου πλησιάζει, με την ομάδα της Άμφισσας να ανακοινώνει πως στο ματς του Σαββάτου που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο κλειστό…
Ως γνωστόν στους αγώνες της ομάδας μας η είσοδος είναι δωρεάν και δίνεται η δυνατότητα εθελοντικής οικονομικής ενίσχυσης σε όποιο φίλαθλο επιθυμεί ώστε να καλυφθούν τα βασικά έξοδα κάθε αγώνα. Αυτή τη φορά όμως στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο το ΓΣ Ιτέας ο σκοπός είναι ιερός.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ αποφάσισε τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη στήριξη της οικογένειας Τσονάκα από τα Μαλάματα της οποίας η 2χρονη κορούλα αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας για το οποίο πρέπει να μεταφερθεί στην Αγγλία.
Καλούμε τους φιλάθλους της Άμφισσας και της Ιτέας να συνεισφέρουν σε αυτή τη κοινή προσπάθεια στο βαθμό που μπορεί ο καθένας’.
ΕΠΙΣΗΣ:
Η ΧΒΑ συγκεντρώνει χρήματα για την οικογένεια Τσονάκα από τη Φωκίδα!
Ο αθλητισμός ενώνει και πολλές φορές γίνεται αιτία για πράξεις γεμάτες ουσία και συγκίνηση, όπως αυτή που πήρε η ΧΒΑ και της αξίζουν συγχαρητήρια!
Η ομάδα της Χαλκίδας ευαισθητοποιήθηκε από την πρωτοβουλία του Μάκαρου να μαζέψει χρήματα στον αγώνα του Σαββάτου με τον Γ.Σ.Ιτέας για ένα 2χρονο κοριτσάκι από την Μαλαμάτα Φωκίδας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και αποφάσισε να πράξει κάτι αντίστοιχο στον αγώνα με τον Αίαντα Αυλίδας το Σάββατο στις 18:00 στο ΔΑΚ Χαλκίδας!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΧΒΑ:
Αγαπάμε τον αθλητισμό όχι μόνο για τις συγκινήσεις που προσφέρει σε αθλητές και θεατές αλλά και για τις βαθύτερες έννοιες και αξίες που τον συνοδεύουν. Αυτές τις αξίες υπηρετεί η ομάδα καλαθοσφαίρισης XBA αλλά και οι φίλαθλοί της που πάντα δίνουν το παρόν στην προσπάθεια της ομάδας μας. Το ίδιο τους καλούμε να κάνουν και αυτό το Σάββατο στον αγώνα με τον Αίαντα Αυλίδας, στηρίζοντας κάτι πολύ πιο σημαντικό.
Το διοικητικό Συμβούλιο της XBA με αφορμή την πρωτοβουλία του ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, αποφάσισε να διαθέσει όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την εθελοντική προσφορά των φιλάθλων της, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Τσονάκα από τα Μαλάματα και της 2χρονης κορούλας της η οποία καλείται να δώσει το δικό της αγώνα, μεταφερόμενη σε νοσοκομείο της Αγγλίας.
Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Κλειστό ΔΑΚ Χαλκίδας (Πλησίον Κολυμβητηρίου) οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων βάζουν το δικό τους καλάθι ανθρωπιάς, αγάπης και προσφοράς. Σε αυτό τον αγώνα είμαστε όλοι νικητές’.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου