Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

"ΕΦΑΓΕ" ΠΟΝΤΟΥΣ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Ο Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ...

Α’ ΕΣΚΑΣΕ : Θριαμβευτής και πρωταθλητής χειμώνα!

ΜΑΚΑΡΟΣ-Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ 72-66

Ο Μάκαρος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής κερδίζοντας τον Γ.Σ.Ιτέας με 72-66 και αν μια νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι αποτελεί από μόνο του κορυφαίο γεγονός, η ομάδα της Άμφισσας έχει να χαίρεται σήμερα για πολλούς περισσότερους λόγους.
Η ήττα σοκ του Άρη από την ΑΓΕΧ στη Θήβα έφερε την ομάδα του Παπούλια μόνη πρώτη με το τέλος του πρώτου γύρου και πρωταθλήτρια χειμώνα!
Ο Μάκαρος ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και από νωρίς πήρε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ (20-8).
Ο Παπούλιας προσπάθησε να τρέξει το παιχνίδι της ομάδας του, ο Κουτσογιάννης βρήκε στον αιφνιδιασμό τους συμπαίκτες του με την πρώτη περίοδο να τελειώνει με 24-13.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν στο πρώτο ημίχρονο και ένα έξτρα παίκτη από τον πάγκο, τον πιτσιρικά Διαμάντη που αποδείχθηκε…διαμάντι για την Άμφισσα πετυχαίνοντας και 6 πόντους!
Το ημίχρονο βρήκε τον Μάκαρο μπροστά με 41-34 μετά από καλάθι του Γεωργαντά που παρά τον τραυματισμό του επέστρεψε στη μάχη!
Η γ’ περίοδος τελείωσε με 55-41 και με την έναρξη του τελευταίου 10λεπτου ο Λεοντίου με τρίποντο εκτόξευσε τη διαφορά στο +18 (59-41) που ήταν και η μεγαλύτερη του αγώνα.
Η Ιτέα όμως δεν το έβαλε κάτω, οι πιτσιρικάδες του Μωραίτη άρχισαν να ροκανίζουν σιγά-σιγά τη διαφορά εκμεταλλευόμενοι και την αστοχία των γηπεδούχων από τη γραμμή των βολών.
Αρχικά με σερί 0-8 σε 59-49 και με τρίποντο του Παγώνη από τη γωνία σε 66-59 στο 2:22 για το τέλος με το ματς να παίρνει ‘φωτιά στο παρκέ αλλά και στις κατάμεστες εξέδρες από φιλάθλους και των δύο ομάδων!
Στο 1:21 ο Κουτρόγιαννος με 2/2 βολές μείωσε σε 68-62 για να πετύχει ο Λούπουλ το 70-62 που ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με τελικό σκορ 72-66.
Καλύτεροι από τον Μάκαρο που επικράτησε δίκαια, οι Νασάκης, Κουτσογιάννης  και…mvp ο Διαμάντης!
Από τον Γ.Σ.Ιτέας που πολέμησε και στο τέλος ροκάνισε τη διαφορά στο -6, στοιχείο που μπορεί να παίξει μελλοντικά το ρόλο του, καλύτεροι οι Παγώνης, Ευθυμίου και ο Γεωργαντάς όσο έπαιξε.
Διαιτητές: Ντάνος-Καραμπιτσάκος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-13, 41-34, 55-41, 72-66.
ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Λεοντίου 5 (1), Κουτσογιάννης 7 (1), Οικονόμου 7, Λούπουλ 13 (1), Διαμάντης 6, Φωτητζόγλου 12, Νασάκης 22 (1), Τσικνής, Φουσέκης, Κρικέλας, Μουντζούρης, Βίλλιας.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Παγώνης 10 (1), Παπαθεοχάρης 6 (2), Μπαντελάς 7, Γεωργαντάς 10, Αγγελόπουλος 7, Ευθυμίου 16, Παπαδήμας 5, Κουτρόγιαννος 5 (1), Κοντογιάννης, Πράππας, Δημητρίου, Λύτρας.
(πηγή : eviabasket.gr)

10 σχόλια:

  1. Όταν οι "φιλόξενοι" Σαλωνίτες χτύπησαν με τις πέτρες μια γυναίκα στην μικρή κερκίδα, γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε η αποστολή του ΓΣ για το αυτό το "αθλητικό" χάλι; Αν πετύχαινε η πέτρα το παιδάκι στο κεφάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα οσα χρονια και να περασουν οι σαλωνιτρς δεν αλλαζουν τομαρι τα τομαρια υπαρχει και δεθτερος γυρος κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απευθυνομαι και στον διαχειριστη.Απ'οσο θυμαμαι σχεδον ποτε στην Αμφισσα δεν εχει πεσει ξυλο σε οπαδους αλλης ομαδας η αλλου τυπου εκτροπα. Βεβαια στο χθεσινο ματς δεν ημουν παρων ,αλλα αυτη η γενικευμενη τοποθετηση περι σαλωνιτων <> κ.λ.π εκτος απο βαθυ κομπλεξισμο και εμπαθεια προτρεπει σε αντεκδικηση και μπορει να δημιουργηθουν ασχημες καταστασεις και για τις 2 ομαδες.Αν εγινε κατι τοτε επρεπε να διαμαρτυρηθει ο Γ.Σ και να γραφτει στο φυλλο αγωνα . Αλλα αυτο που γραφεται παραπανω δεν τιμα και την σελιδα σας.

      Διαγραφή
    2. Πήγαινε και ρώτησε τον προπονητή του Μάκαρου, τι είχε γίνει με τον προηγούμενο αγώνα στην Άμφισσα, όταν για τον επόμενο αγώνα στην Ιτέα, υποχρεώθηκαν οι δυο προπονητές να κάνουν κοινές δηλώσεις για να ησυχάσουν τα πνεύματα. Και διάβασε και τις δηλώσεις του Μωραΐτη για την ομάδα του Μάκαρου. Για τον Φωκικό, δεν λέω τίποτα. Ρώτα τον πρόεδρο Τσίγκα, ποιά είναι η εγκληματική οργάνωση στην Ιτέα. Τα υπόλοιπα για το μπλόκ, πέστα σε κανέναν Σαλωνίτη.

      Διαγραφή
    3. Οι πληροφορίες μας ήσαν, για πολύ χειρότερες πράξεις. Δεν θελήσαμε να σχολιάσουμε ούτε τις φωτογραφίες, ούτε να αναφέρουμε τα γραφόμενα στο facebook από παθόντες και αυτόπτες μάρτυρες. Απλώς δημοσιεύσαμε δυο φωτογραφίες και το άρθρο από το eviabasket.
      Μακριά από εμάς η αναμόχλευση τοπικών παθών και αντιπαλοτήτων. Η απόκρυψη όμως, δεν είναι και η λύση. Δεν νομίζετε;

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντε τον Σταύρο σας που ο σύζυγος της γυναίκας που χτυπήθηκε δεν αντιλήφθηκε το τι έγινε κατά την διάρκεια του αγώνα γιατί τώρα θα είχαμε σίγουρα 20 άτομα στο νοσοκομείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια φορα και οι σαλωνιτες ειναιπρωτοι και χαιρονται τα τομαρια γιαυτο θελουν ξυλο οταν θα ερθουν κατω κουδουναδες κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτα ποιοι μιλανε φυγατε ποτε απο δω χτυπημενοι αν αυτη η γυναικα την επαιρνε παραπανω η παρακατω η πετρατι θα ελεγε ο κυριος παραπανω που μιλαει για κομπλεξ; ο δηθεν κυριος παππουλιας τι λεει για ολα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΣ θρησκεία τρομοκρατία βγάλτε τα συμπεράσματά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή