Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΤΕΑΣ : ΜΕΓΑΛΕΙΑ!...


Κοσμογονικές οι εξελίξεις!

   Το συρματόδενδρο αφαιρέθη, η βραδυνή βροχούλα  “πάστρεψε”  το κατάστρωμα του μώλου και οι φανοστάτες σήμερα το πρωΐ, είναι ακόμη στην θέση τους. Αγέρωχοι, μαυριδεροί και στοιχημένοι. 
Μετά όμως από την δημοσίευση της προσκλήσεως για την συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Ιτέας, δημιουργείται το μεγάλο ερώτημα : 
“Θα είναι στην θέση τους και στοιχημένοι οι φανοστάτες του μώλου μας, μετά από τις αποφάσεις τις οποίες θα πάρει το Τοπικό μας Συμβούλιο;...”

   Διότι με την δημοσιοποίηση των προς συζήτηση θεμάτων, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι τα “πράγματα” είναι πολύ σοβαρά για την πόλη μας. Και υπάρχει το ενδεχόμενο οι φανοστάτες, να “πάρουν των ομματιών τους” και να μεταναστεύσουν, μην αντέχοντας τόσον βαρυσήμαντες αποφάσεις για την καλπάζουσα ανάπτυξη της Ιτέας. Μην αντέχοντας την βιαία προώθηση προς λύση, όλων των αναγκών της πόλεως, εν μέσω Χειμώνος!...

   Ποιό Γήπεδο, ποιό Κολυμβητήριο και ποιό κλειστό Γυμναστήριο!  Ποιό Λιμενικό Ταμείο, ποιό Κοιμητήριο και ποιό Τεχνικό Πρόγραμμα! Εδώ μιλάμε για θέματα των οποίων το ειδικό βάρος, ξεπερνά κατά πολύ τα τετριμμένα “θεματάκια” ρουτίνας, όπως ο Βιολογικός, η αστυνόμευση της πόλεως, τα Ειρηνοδικείο-Κτηματολόγιο-Υποθηκοφυλακείο, όπως ακόμη ο μαρασμός της αγοράς, η πάσχουσα καθαριότητα, ο ελλιπής φωτισμός, ο υποβόσκων τουρισμός και η εγκατάλειψη της Μαρίνας και του Λιμένα. 
Και είναι απορίας άξια η επιμονή κάποιων, στο να ενδιαφέρονται για την ποιότητα του ποσίμου ύδατος, ενώ εδώ τα 3 (τρία) προς συζήτηση (όχι απόφαση) θέματα στο Τοπικό Συμβούλιο, είναι “φωτιά και λαύρα” για το μέλλον της πόλεως.

   Άρα, θα ειδούμε ξανά στην θέση τους, τους φανοστάτες, μετά από το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας;... 


*****************************************

 ΙΤΕΑ 12/1/2018
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ

ΠΡΟΣ
κ.κ. Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
Αριθμ. Πρωτ. : οικ./ 1052                                1. Λύτρα Ιωάννη
2. Μέγκο Αναστάσιο
3. Καλπούζου Μαρία
4. Οικονόμου Νικόλαο

ΚΟΙΝ. : 1) Τον κ. Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο
Δήμαρχο Δήμου Δελφών
2) Τον κ. Θεοφάνη Ηλία
Γεν. Γραμματέα Δήμου Δελφών
3) Την κα Πιλάλα-Τσακίρη Τριανταφυλλιά
Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ιτέας
4) Τους κ.κ Δημοτικούς Συμβούλους
α) Μάνιο Ασημάκη
β) Παναγιωτόπουλο Ανδρέα
γ) Καπαρέλη-Χαρίτου Γεωργία
δ) Μέγκο Παναγιώτη
ε) Λεοντίου Ευστάθιο
στ) Δρακάκη Γεώργιο
5) Τον κ. Βακάλη Γεώργιο του Νικολάου
6) Τον κ. Τζαβάρα Θεόφιλο του Δημητρίου
7) Τον κ. Καστανόπουλο Παναγιώτη

Παρακαλούμε όπως στις 17 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη ώρα 19:30 προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών, σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. Άδεια παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων στο κατάστημα «Εστιατόριο- Καφέ Μπάρ» του Αλεξανδρόπουλου Νικολάου του Κων/νου με την επωνυμία «BASE 89» το οποίο βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 89 στην Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.
  1. Γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας τοποθέτησης σήματος απαγόρευσης στάθμευσης και απότμησης πεζοδρομίου σε ιδιοκτησία του κ. Βακάλη Γεωργίου επί της οδού Καποδιστρίου 64 στην Ιτέα ύστερα από το υπ΄ αριθμ. 30215/20-12-2017 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών.
  1. Επί αιτήσεως κ. Τζαβάρα Θεόφιλου του Δημητρίου (αριθμ. πρωτ. 25368/30-10-2017) .

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας

ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου