Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΜΙΑ (εχθεσινή) ...ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ


Δημαρχο-Κυβερνοχώρος

   Όταν στις 24-12-2012 είχε δοθεί με απ’ ευθείας ανάθεση στην εταιρεία “Πληροφο- ρική Φωκίδας ΟΕ” με διακριτικό τίτλο “ΙΝΦΩΚ ΟΕ” (ΑΔΑ : Β4Μ1Ω9Θ-14Μ) η δημιουργία της ιστοσελίδος του Δήμου Δελφών έναντι του ποσού των 20.000 ευρώ, είχαμε επισημάνει (σχεδόν καταγγείλει) την σχέση ανάμεσα στον έναν εκ των δυο ομορρύθμων εταίρων της αναδόχου εταιρείας, με τον τότε Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και νυν Δήμαρχο του Δήμου Δελφών : ήσαν (και εξακολουθούν να είναι βεβαίως) συγγενείς και μάλιστα με το ίδιο ονοματεπώνυμο : Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος.

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Άμφισσα (Τσίγκα 7) και ιδιοκτησία της είναι και ο ειδησεογραφικός ιστότοπος “amfissapress.gr”.

   Μετά από 5 έτη, ο Δήμαρχος ενέδωσε στις ...πιέσεις των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, οι οποίες Υπηρεσίες ως γνωρίζουσες το αντικείμενο, συνέταξαν και τις τεχνικές προδιαγραφές (!...) για την ...συντήρηση της διαδικτυακής παρουσίας του Δήμου Δελφών και αναγκάστηκε (ο Δήμαρχος) να αναθέσει αυτό το “service” σε κάποιον ειδικό. Και δεν υπήρχε καλύτερος από τον εξάδελφό του Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, του οποίου η εταιρεία έχει ως αντικείμενο εργασιών τις “υπηρεσίες δημιουργίας ιστοσελίδων στο διαδίκτυο”.

  Έτσι λοιπόν η “Πληροφορική Φωκίδας Ο.Ε.” ανέλαβε με απόφαση του Δημάρχου (ΑΔΑ : ΩΩΖΠΩ9Θ-4ΝΓ) έναντι του τιμήματος των 3.999,74 ευρώ, να “ξελαμπικάρει” την διαδικτυακή παρουσία του Δήμου.
Και αυτό, όχι χάριν της συγγένειας. Όχι, καμία σχέση! Αλλά να, το ταξείδι για την Κίνα, είναι πολύ μακρύ και όσο να είναι, ένα “lifting” το χρειαζόμαστε. 
Ως Δήμος βεβαίως, βεβαίως...

Η απόφαση





................................................



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου