Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΤΕΑΣ : ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!...

   
 Αντεπίθεση!


   Υψώνει” το ανάστημά του, το Τοπικό Συμβούλιο Ιτέας!  Διεκδικεί επιτέλους, την θέση της πόλεως στην ανάπτυξη, στην πρόοδο και στην ενεργό δράση για την διεκδίκηση του μέλλοντός της. Αναλαμβάνει υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Προέδρου του, να αποσείσει επάνω από το χειμαζόμενο οικονομικά, πολιτιστικά και πνευματικά κουφάρι της πόλεως, την συνεχιζόμενη βύθιση στην ανυπαρξία και τον ασφυκτικό εναγκαλισμό του Καλλικρατικού κατεστημένου.
Για αυτό, με την σημερινή αναγγελία της προσκλήσεως για την συνεδρίαση των μελών του, ο Πρόεδρός μας, σε απάντηση της μιζέριας για την καθαριότητα στην πόλη (1!..), για την κατάντια των οδοστρωμάτων (2!..), για την έλλειψη αστυνόμευσης (3!..), για την ποιότητα ποσίμου ύδατος (4!..), για τις Γαλάζιες Σημαίες (5!..), για τους Φοίνικες (6!..), για την “επέλαση” των Ρομά ή Γύφτων (7!..), για την υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας, την απομάκρυνση του Υποθηκοφυλακείου, του Κτηματολογίου, του Ειρηνοδικείου και τόσων άλλων “αντιξοοτήτων” για την δύστυχη πόλη μας, (όχι, ο Λιμένας δεν ανήκει στην Ιτέα...) σε απάντηση όλων αυτών λοιπόν ο Πρόεδρος, αναγγέλλει προς συζήτηση στο Τοπικό Συμβούλιο, 4 (τέσσερα) θέματα κυριολεκτικά “φωτιά”
- Αλλαγή σημάνσεως σε αγροτικό δρόμο, 
- Απαγόρευση σταθμεύσεως σε βαρέα οχήματα, 
- Διευθέτηση ομβρίων υδάτων επί οδοστρώματος και βεβαίως 
- Τροποποίηση του Τεχνικού προγράμματος (αυτό για τον νυκτερινό φωτισμό φωτισμό στον λόφο των Αγίων Αναργύρων φανταζόμεθα..)

Τι άλλο να περιμένουμε να ζήσουμε σε ετούτη εδώ την πόλη;...
- Στην Κίνα, αδέλφια, στην Κίνα! 
(αν και στο Λονδίνο δεν είναι άσχημα...)

*********************************************

                                                            ΙΤΕΑ 19/10/17
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ                              ΠΡΟΣ
κ.κ. Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
Αριθμ. Πρωτ. : οικ. /22928                 1. Λύτρας Ιωάννης
                                                               2. Μέγκος Αναστάσιος
                                                               3. Καλπούζου Μαρία
                                                              4. Οικονόμου Νικόλαος

ΚΟΙΝ. : Ως πίνακας αποδεκτών
Παρακαλούμε όπως στις 24 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα των συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Δελφών, σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. Επί αιτήσεως κ. Μαλάκη Νικολάου του Χρήστου σχετικά με αλλαγή σήμανσης του αγροτικού δρόμου (από Παπαπαναγιώτου προς Περιφερειακό) σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης.
  1. Επί αιτήματος κ. Κόζαρη Κωνσταντίνου για την απομάκρυνση στάθμευσης λεωφορείων και βαρέων οχημάτων επί των οδών Παπαπαναγιώτου & Μηλιώνη στην Πλ. Ιτιάς.
  1. Επί αιτήματος κ. Κόζαρη Κωνστναντίνου σχετικά με την διευθέτηση όμβριων υδάτων στην διασταύρωση των οδών Παπαπαναγιώτου & Μηλιώνη.
  1. Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 10/38/2017 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου σχετικά με προτάσεις για το «Τεχνικό Πρόγραμμα της Δ.Κ. Ιτέας έτους 2018».


Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ



ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
1) Τον κ. Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο
    Δήμαρχο Δήμου Δελφών
2) Τον κ. Θεοφάνη Ηλία
    Γενικό Γραμματέα Δήμου Δελφών
3) Την κ. Πιλάλα-Τσακίρη Τριανταφυλλιά
   Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ιτέας
4) Τους κ.κ Δημοτικούς Συμβούλους
   α) Μάνιο Ασημάκη
   β) Παναγιωτόπουλο Ανδρέα
   γ) Καπαρέλη Γεωργία
   δ) Μέγκο Παναγιώτη
   ε) Λεοντίου Ευστάθιο
   στ) Δρακάκη Γεώργιο
5) Τον κ. Μαλάκη Νικόλαο του Χρήστου
6) Τον κ. Κόζαρη Κων/νο





2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.
    ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η κ.ΠΙΛΑΛΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΔΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΕ ΤΙΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κ.Πιλάλα εχει πει το εξής αμίνητο σε πολιτη που ζήτησε να ρίξουν μισό κυβικό ασφαλτόμιγμα κάπου κοντά στην Παπαπαναγιώτου τον ΙΟΥΛΙΟ φέτος, σε χαλασμένο οδόστρωμα απο τον δήμο, λόγω αποχέτευσης"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή