Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ : ΥΠΟΘΕΣΗ "ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ" (επιστολή)


Στέλιος Σχοινάς
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
ΠΡΟΣ
Τα ΜΜΕ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ
Η αλήθεια των μέχρι σήμερα εξελίξεων
Θέλοντας να παρακάμψω τις όποιες επιθέσεις στο πρόσωπό μου, περιορίζομαι μόνον στην απλή περιγραφή των γεγονότων, κάνοντας μόνον διευκρινιστικά σχόλια.
Η πρόσφατη Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, αθώωσε τους κατηγορούμενους για την πρώτη κατηγορία της παραβίασης δασικών εκτάσεων και για την δεύτερη κατηγορία των πολεοδομικών και αρχαιολογικών παραβιάσεων τους αθώωσε, επίσης, λόγω αμφιβολιών ως προς τον δόλο διάπραξής των.

Δηλαδή δεν αμφισβητήθηκε η διάπραξή τους, αλλά το αν διαπράχθηκαν με πρόθεση ή όχι.

Άλλωστε τα υψηλότατα κλιμάκια ελέγχου του κράτους, αποτελούμενα από αρμόδιους του Υπουργείου Πολιτισμού και από αντίστοιχους Επιθεωρητές-Ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, όλα αυτά τα χρόνια, στους αλλεπάλληλους ελέγχους που έκαναν από το 2008 έως το καλοκαίρι του 2016 (τουλάχιστον δέκα), δεν έπαψαν να αναλύουν το αναμφισβήτητο των αυθαιρεσιών κυρίως εντός της Β’ ζώνης του Αρχαιολογικού Χώρου των Δελφών.

Δηλαδή τα γεγονότα είναι αναμφισβήτητα, ανεξάρτητα από την ποινική αθώωση.

Επιβεβαίωση αποτελούν οι ανακλήσεις όλων των οικοδομικών αδειών, η σύνταξη πρωτοκόλλων αυθαιρέτων και επιβολή προστίμων αυθαιρέτων πολλών εκατομμυρίων ευρώ, στην υπόθεση που εκδίκασε το δικαστήριο και στην γειτονική ιδιοκτησία, τις οικοδομικές άδειες της οποίας (52/2002,53/2002 & 335/2002) εξέδωσε επίσης ο κ. Νικόλαος Φουσέκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προσπάθησαν, παράνομα, να νομιμοποιήσουν τα αυθαίρετα αυτά και τελικά αναγκάσθηκαν να ανακαλέσουν τις παράνομες αποφάσεις γιατί δεν νομιμοποιούνται.

Μπορεί το δικαστήριο να  αθωώσει τον οποιονδήποτε για λόγους αμφιβολίας ή δόλου.
Όμως όταν αυτός κατέχει υψηλότατες θέσεις στην διοίκηση και αποδεικνύεται ότι συμμετέχει, ενδεχομένως χωρίς δόλο, σε τόσο σοβαρές παρανομίες καταπάτησης αρχαιολογικού χώρου και πολεοδομικών παραβάσεων (σύμφωνα με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους), που οδήγησαν στην ανάκληση των οικοδομικών αδειών που εξέδωσε και επιβλήθηκαν τεράστια πρόστιμα, θεωρώ ότι οι λειτουργίες της ευθιξίας έχουν φθάσει στο ανώτατο όριό τους και πρέπει να ενεργοποιηθούν.
Δυστυχώς και τα χωρίς δόλο ολέθρια λάθη έχουν συνέπειες για τους απλούς δημόσιους λειτουργούς και καθοριστικές συνέπειες στους επικεφαλείς της διοίκησης .  Κατ’ ανάγκη.
Στο δικαστήριο ο κ. Νικόλαος Φουσέκης ισχυρίστηκε ότι εκτέθηκε διότι εμπιστεύτηκε ανθρώπους που δεν έπρεπε.

Όταν δεν είσαι σε θέση να επιλέξεις συνεργάτες, αυτομάτως ομολογείς ότι δεν μπορείς να διοικήσεις!
Τέλος σημειώνω ότι ο θύτης Άρχοντας, ακόμη και ο άδολος θύτης Άρχοντας, είναι πολύ λυπηρό να προσπαθεί να μεταπηδήσει στην θέση του θύματος, μεταβιβάζοντας τις ευθύνες του σε άλλους, ισχυριζόμενος ότι τον συκοφαντούν κλπ.

Απλά ο Άρχοντας οφείλει να αναλάβει με παρρησία, τις ευθύνες του  (όπως έκανε ο κ. Φουσέκης, στην εναντίον μου μήνυση το 2008, με την οποία ανέλαβε πλήρως ο ίδιος τις ευθύνες των πράξεών του στα Τουμπανάρια και δεν τις μεταβίβασε τότε σε πλαστογράφους ή σε συνεργάτες λανθασμένης επιλογής, όπως έπραξε στο πρόσφατο δικαστήριο για να πετύχει την αθώωσή του) .

Οι αρχαίοι πρόγονοί μας έλεγαν:
Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία!
                                                                                                                                                          Ιτέα 15 Δεκεμβρίου 2016
                                                                                                                                                                Με εκτίμηση
                                                                                                                                                               Στέλιος Σχοινάς


20 σχόλια:

  1. Είναι προφανές οτι ο κ. Σχοινάς προσπαθεί να προετοιμάσει την άμυνά του γιά τις μηνύσεις που έχει φάει από τον Φουσέκη. Και τον Καλτσή αν δεν κάνω λάθος. Σκούρα όμως τα βλέπω τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή στο ποινικό δικαστήριο εξετάσθηκε ο ενδεχόμενος δόλος;
    Και εγώ που νόμιζα ότι οι δικαστές θα πάρουν την.. σταδία και θα μετρήσουν το οικόπεδο, να δουν εάν είναι μέσα στην ΖΟΕ;
    Και εάν το βρίσκανε μέσα, να κρεμάγανε τον Φουσέκη, ενώ εάν ήταν έξω να κρεμάγανε τους τεχνικούς του Υπουργείου Πολιτισμού !!!
    Κύριε Σχοινά, τόσο πολύ.. Κογκολέζους μας περνάς και γράφεις όλα αυτά τα παραπάνω ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάνοντας μόνον διευκρινιστικά σχόλια.
    ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ...
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ ΩΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ !!!!!!!!
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχοινά ξέρεις το ανέκδοτο με τον τσοπάνη και το Λύκο; Που στο τέλος δεν τον πίστευε κανένας τον τσοπάνη; Τώρα το ανέκδοτο αυτό θα το λένε ο Σχοινάς κι ο...Νίκος. Μας φλόμωσες στην "αλήθεια" δέκα χρόνια τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ΣΧΟΙΝΑ τι αλλο θελεις ? Δε θειμασε τι ειπε ο κυριος εισαγκελεας ? ΑΣΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ναι η οχι αλλα οροια το 1981 αλλα το 1985 αλλα το 1991 και αλλα το 2007 και δεν συμπιπτουν με τα οροια της UNESCO oπως ελεγε ο νομος με την αναοροιθετηση με συντεταγμενες το 2007 . Το 2003 υπηραν στους χαρτες 1προς 25000 συντεταγμενες ? Οχι και μαλιστα ουτε στο υπουργειο πολιτισμου δεν υπηρχε τ χαρτης στο τμημα που ειχαι οικοπεδο ο Καλτσης . Το λαθος που εκανες και εσει και οι Τοπογραφοι του υπουργειου ειναι οτι το οροιο που εξετασατε με τουσ χαρτες του 2007 με αυτον του 1991 που δε εχουν καμια συμπτωση . Το υπουργειο που εχει τεραστια ευθυνη για ολα αυτα και που συνεχεια διορθωσεις εκανε στο νομο του 2007 [ βλεπε αρχικα οτι τα οροια συμπιπτουν με αυτα της UNESCO ] Που απλα θα σασ πω οτι τα οροια τησ UNESCO φτανουν λιγο ποιο πανω απο ττο ΣΕΝΙΚΑΚΗ ενω τα οροια του δεφικου τοποιου μεχρι τι διασταυρωση ΚΑΡΟΥΤΑΣ ΜΕ ΣΕΓΔΙΤΣΑΣ . Τεραστιες διαφορες λοιπον για να λεμε τα σωστα . Και ακομα κατι το υπυργειο [το ελληνικο δημοσιο ] θα πληρονε για αποζημιωσεις στο Δαβαρη αν δεχοταν τα λαθη του των 35 ετων . Ορουσ δομησεως εβαλαν τελικα στη Β ΖΩΝΗ ? οχι ακομα . ΑΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕΜΟΥ σταματα να λες τετοια που ο κοσμος δε γνωριζει . Αυτα ειδαν οι δικαστες και εβγαλαν την αποφαση αυτη που εσει συνεχεια δεν την δεχεσαι . Τι αλλο θελεις τωρα τι ζητας ? Ενια χρονια περασαν με δικαστηρεια και 13 απο το τοπογραφικο που εγινε οσο χρονο ειναι η κοριμου που αρχισε να ψανει για γκομενο και εσει εκει κολας ακομα δεν το αντεχεις το αποτελεσμα του εφετειου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε, μιας και είσαι αναλφάβητος όπως φαίνεται, δεν μας λές κι εμάς, ποιός σου τάδωσε γραμμένα όλα αυτά για το Δελφικό Τοπίο, για να καταλάβουμε κι εμείς τι ρόλο παίζεις;

      Διαγραφή
    2. ρε φιλε ναι δεν ξερω πολα γραμματα οπος εσει που εχεις σπουδασει στην Ιταλια εγω με τρακτερ και το γκασμα αλλα ξερω να διαβαζω και να ψαχνομε . Αλο να μου πεις θελω αν αυτα που γραφω ειναι ετσι .Εγω σπουδασα τι ζωη φιλε και την αλιθεια και μεμαθε ο πατερασ μου να μην βλαφτω το κοσμο οπως καποιοσ αλος με μορφωση επιστημονας .

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ -ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο..ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ- ΓΙΑΤΙ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ???
      ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο..ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΧΟΙΝΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ..

      Διαγραφή
    4. Eγω ο αναλφαβητος αλλα τιμιος ανθροπος που σας εγραπσα για την αλιθεια σας βαζω καποια να διτε Αναοριοθέτηση κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου Δελφών και ευρύτερου Δελφικού Τοπίου.
      Κείμενο
      "Σε συνέχεια των ανωτέρω υπουργικών αποφάσεων εγκρίνεται η αναοριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου Δελφών και του ευρύτερου Δελφικού Τοπίου σύμφωνα με το συνημμένο φύλλο χάρτου Γ.Υ.Σ. (κλίμακα 1:25.000), όπου αποτυπώνονται τα όριατου αρχαιολογικού χώρου και του ευρύτερου Δελφικού τοπίου, τα οποία συμπίπτουν με το όριο της θεσμοθετημένης Ζώνης Βτου Δελφικού Τοπίου και το όριο της κηρυγμένης από την UNESCO περιοχής των Δελφών, ως μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

      Διαγραφή
    5. και στην συνεχεια και χαρτισ που καποιος μπορει να βρει στο ιντερνετ που διχνονται η διαφορες οι αποκλισεισ στο οικοπεδο Καλτσι τουλαχιστον 200 με 300 μετρα διαφορα απο ορια δελφικου τοπιου με αθτα της UNESCO .http://www.eranet.gr/geodata/data/images/p_arch.gif ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο εναν αγραματο

      Διαγραφή
    6. Ρε φίλε, μιας και είσαι αναλφάβητος όπως φαίνεται, δεν μας λές κι εμάς, ποιός σου τάδωσε γραμμένα όλα αυτά για το Δελφικό Τοπίο, για να καταλάβουμε κι εμείς τι ρόλο παίζεις; ΝΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΖΩ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΣΧΟΙΝΑ ΕΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΟΠΟΣ ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑΛΕΠΟΡΙΣΕΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ 4 ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΜΙΑ ΦΩΚΙΔΑ ΟΛΟΚΛΙΡΗ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑΣΟΥ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ . ΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ . ΠΟΣΑ ΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΖΟΡΟ . ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΣΕ ΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΣΦΙΜΗΣΗ . ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΗΝΕ ΑΝΤΡΑ .

      Διαγραφή
    7. Ζείς σε μαυρα μεσανυχτα! Αν νομιζεις οτι στα σχόλια σου, δίνουν σημασία σοβαροί ανθρωποι εισαι γελασμένος! Κάνε τον προεκλογικό σου αγώνα όπως σε έχουν δασκαλέψει και άσε τις φιλανθρωπίες! Εσύ όμως δεν μας είπες γιατί καίγεσαι τόσο πολύ; Γιατι για αναλφάβητο σε έχουν κατατοπίσει όπως θέλουν! Αλλα δεν περιμένουμε και τίποτα περισσότερο απο αυτο το τόπο! Το αποτέλεσμα είναι εκεί εξω! Τελευταιος νομός σε όλα! Και δεν νομίζω να τον έφερε ο Σχοινάς στη τελευταία θέση! Αυτα απο εναν άνθρωπο που δίνει σημασία στις πράξεις και οχι στα λόγια! Και αν σε είχαν κατατοπίσει σωστά θα ήξερες οτι αυτα που λέει ο Σχοινάς τα έχουν πεί τα Υπουργεία και επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης! Εκτος και αν τα υπουργεια και οι επιθεωρητες έχασαν και αυτοι αναθέσεις απο τον φουσέκη! Και όσο γιαυτό να ξέρεις ότι δεν σε τιμά να λες "δεν πηρες ανάθεση και γίαυτο το έκανες" γιατι παραδέχεσαι οτι η συγκεκριμμένη πολιτική είναι "εγω σου δίνω και εσυ δεν μιλάς"!! Περίμενε τώρα να επιστρέψεις στη θέση σου καρεκλοκένταυρε δήθεν αναλφάβητε! Νομίζεις οτι ο κόσμος ειναι χαζός όπως παλιά που τους έταζαν τα πάντα και το έτρωγαν! Πόσο "μικρός" μπορει να είσαι; Οτι και να απαντήσεις θα το αφησω ασχολίαστο γιατι ήδη έριξα πολύ το επιπεδό μου για να σου απαντήσω!

      Διαγραφή
    8. ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ..
      ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ !!!!

      Διαγραφή
  6. ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ..ΤΡΙΧΙΑ(ΤΟΥ..ΤΡΙΧΙΑ) ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περίεργα πράγματα. Αυτους τους χάρτες τους εχουν χρησιμοποιήσει και άλλοι μηχανικοί ή μόνο ο φουσέκης ρε παιδιά; Όλοι οι άλλοι που έχουν κάνει τοπογραφικά στο παρνασσο πώς βρήκαν τους "σωστούς" χάρτες και ο Φουσέκης δεν μπόρεσε; Και αντε να δεχτώ οτι οι χάρτες είναι μπάχαλο με τις συντεταγμενες (που δεν είναι), παλιά πως εκαναν τοπογραφικα χωρίς συντεταγμένες; σταθερα σημεια αναφορας δεν υπαρχουν στους χάρτες; εστω με μια μικρή απόκκλιση! Αλλα μην ξεχνάμε δυο σημαντικά πράγματα: 1) Όλοι οι πολιτικοί είναι "άγιοι" (με πλάτες υπουργών κλπ) και 2) την Ελλαδα δεν την φέραμε σε αυτη τη κατάσταση εμείς οι ανώνυμοι σχολιαστές! Τυχαιο; δεν νομίζω! Προσκυνίστε λοιπόν αυτο το πολιτικό σύστημα γιατι δυστυχώς έτσι σας έχουν μάθει να ζείτε (αν λεγετε ζωη αυτο, τουλάχιστον ηθικά) και παρακαλάτε να βγει πάλι ο δικός σας για να βολέψετε τα παιδιά σας με την παιδεία που τους διδάξατε και αφηστε ολους τους επιστημονες να φυγουν στο εξωτερικό! Και αυτα δεν τα λεω εγω, τα βλεπουμε καθημερινά γιατι το μεγαλύτερο σχολείο ειναι η ζωή και το μεγαλύτερο δικαστήριο ο Θεός! Καληνύχτα Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή τα γεγονότα είναι αναμφισβήτητα, ανεξάρτητα από την ποινική αθώωση.

    Επιβεβαίωση αποτελούν οι ανακλήσεις όλων των οικοδομικών αδειών, η σύνταξη πρωτοκόλλων αυθαιρέτων και επιβολή προστίμων αυθαιρέτων πολλών εκατομμυρίων ευρώ, στην υπόθεση που εκδίκασε το δικαστήριο και στην γειτονική ιδιοκτησία, τις οικοδομικές άδειες της οποίας (52/2002,53/2002 & 335/2002) εξέδωσε επίσης ο κ. Νικόλαος Φουσέκης.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι προσπάθησαν, παράνομα, να νομιμοποιήσουν τα αυθαίρετα αυτά και τελικά αναγκάσθηκαν να ανακαλέσουν τις παράνομες αποφάσεις γιατί δεν νομιμοποιούνται. A EDO ISE POLI LATHOS KIRIE SXINA DIOTI STO IKOPEDO ZOGRAFAKI POU IPONOIS TO TOPOGRAFIKO METAVIVASIS EKANE MIXANIKOS ATHINEOS KE O KIRIOS FOUSEKIS ITAN O MELETITIS TON IKODOMON . TIN EPIVLEPSI KIRIE SXINA TIN IXE ALOS MIXANIKOS POU EXI KE TIN EUTHINI TIS SOSTIS EKTELESIS SIMFONA ME TIN MELETI . EKTOS AN I POLEODOMIA TIS AMFISAS EPETREPSE NA GINOUN TETRAOROFA EKI KE ENEKRINE TI MELETI .OLA AUTA GIA TIN APOKATASTASI TIS ALITHIAS KE MONO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Apo plirofories pou exo mporo na po oti 12 ikodomikes adies pou exi vgali o sxinas exoun mpi se elegxo gia paranomies . Tora aniksan i aski tou Aiolou . To thema ine ti ftene i idioktites ton ikodomon na plirosoune gia tis kakies tou kiriou Sxina . Ma ine dinaton kirie sxina na katigoris ke ton torino dimarxo delfon oti to spititou pou eftiakse o paterastou prin autos genithi ine rimotomoumeno ? ke oti i ikodomi pou ine apenanti sto spititou exi aftheresies ke tetia . KAKIES KAKIES KE LASPI POLI KE DE KATALAVENO GIATI TOSO MISOS APO AUTON PROS OLOUS . AS TON SIXORESI O THEOS . I anthropi omos den sixoroune eukola kai ante na doume ......... I DIO DIMARXI META APO ENIA XRONIA TELIOSAN O SXINAS MEXRI NA PETHANI THA TRAVIETE STA DIKASTIRIA KE STO FTISIMO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι μπουρδολόγους σαν και εσένα έχει ο Φουσέκης γιαυτο εξαφανίστηκε (χωρίς επιστροφη) απο την πολιτική σκηνή του τόπου!

      Διαγραφή
    2. Με αυτό το μυαλό να κοιμάσαι...και όνειρα γλυκά...

      Διαγραφή
  10. ΣΤΟΠ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ [ΣΧΟΙΝΑΔΕΣ , ΚΑΛΤΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΕΚΙΔΕΣ ]ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΑΣ ΑΝΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΣΑΣ . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή