Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

"ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ" : Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ - Τελευταίο σημερινό επεισόδιο

Με συνοπτικές διαδικασίες ο φερόμενος ως και Δήμαρχος του Δήμου μας, απέπεμψε από το περικαλλές ιδιόκτητο αυτοδιοικητικό σχήμα, το εμφανιζόμενο και ως Δημοτική Αρχή, την έως σήμερα αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Ιτέας Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη.  
Αιτιολογία : "Δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις".

Αναζητείται κατεπειγόντως Ψυχίατρος.
(Επίσης αναζητείται και Σταθμάρχης για τον νεότευκτον σιδηροδρομικό σταθμό Σεγδίτσας.)

Η "αποκαθήλωση" :




7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΡΚΕΤΑ…………….ΤΑΜΑΜ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικουρε είσαι φοβερός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίκουρε πες μου πως στεναχωρήθηκες για τη Λιάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θλιβερή η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Αλήθεια, σε αυτούς τους τυχαίους ανθρώπους αναθέσαμε με τη ψήφο μας να επιλύσουν τόσο σοβαρά για τον τόπο μας ζητήματα :
    Μήπως, είμεθα συνυπεύθυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μέγκος διαφημίζει Φουσέκη.

    Το παράδειγμα Φουσέκη
    Αιχμηρός στην τοποθέτησή του κατά του Δημάρχου για την πολιτική διαχείριση του θέματος, ο κ. Τάκης Μέγκος μέχρι και τον πρώην δήμαρχο κ. Φουσέκη επιστράτευσε για να συγκινήσει και να συσπειρώσει το Σώμα, υπέρ του αιτήματος της Ιτέας. «Απόψε οι αντιδήμαρχοι προσπαθείτε να ισορροπήσετε σε ζυγαριά με 40 τάσια που
    εφηύρε ο Δήμαρχος. Μας ζήτησε την ευκαιρία να προσπαθήσει για την ίδρυση δυο
    νομικών προσώπων και του τη δώσαμε. Δεν τα κατάφερε. Η απόφαση εκείνη όμως
    έλεγε ρητά και κατηγορηματικά ότι θα προχωρήσουμε σε ένα Δημοτικό Λιμενικό
    Ταμείο. Ο Δήμαρχος συνεχίζει να παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, γιατί δυστυχώς τον προκάτοχό του δεν έμαθε να τον ακούει. Όταν αποφασίζαμε την ίδρυση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γαλαξιδίου που το είχα ψηφίσει και εγώ, ο κ. Φουσέκης είχε πει ευθέως ότι το νομικό πρόσωπο αυτό δημιουργείται με στόχο να απορροφήσει το λιμάνι της Ιτέας και να μετασχηματιστεί σε Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Δελφών με έδρα την Ιτέα. Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος δεν έχει το σθένος, δεν πήρε μαθήματα από τον προκάτοχό του που ήξερε να ασκεί διοίκηση και να κάνει πολιτική. Ο σημερινός Δήμαρχος περιμένει απλώς να κυλήσει ο χρόνος με δυο απώτερους στόχους ή να περάσει στην περιφέρεια ή με παρατάσεις να φτάσει στις εκλογές. Τέρμα τα παιχνίδια. Τα σοβαρά προβλήματα του τόπου δεν προσφέρονται για την πολιτική επιβίωση που ψάχνει ο καθένας. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με ένα δήμο ολόκληρο», τόνισε ο κ. Μέγκος.

    Από τη Ώρα της Φωκίδας

    Βάλτο σαν θέμα και όχι σχόλιο αν μπορείς για να δούμε την αντικειμενικότητα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή