Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ


Συλλαλητήριο της ΤΕ Φωκίδας του ΚΚΕ ενάντια στη νέα συμφωνία κυβέρνησης-ΕΕ για την επέκταση του μνημονίου

Συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της ΕΕ για την επέκταση του μνημονίου και των νέων αντιλαϊκών μέτρων που αυτό φέρνει,
πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης, 3 του Μάρτη η Τομεακή Επιτροπή Φωκίδας του ΚΚΕ.


Στην κεντρική ομιλία της συγκέντρωσης στην πλατεία Λαού της Άμφισσας, ο Γραμματέας της ΤΕ Φωκίδας του ΚΚΕ Δρόσος Τσελές, τόνισε πως «ο λαός δεν πρέπει να έχει καμία αυταπάτη, δεν πρέπει να επιτρέψει καμία περίοδο αναμονής στην νέα κυβέρνηση να υλοποιήσει το αντιλαϊκό της πρόγραμμα». Αναφέρθηκε στα μέτρα και στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα, από τα οποία δεν έχουν τίποτα καλό να προσμένουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και κάλεσε «όλους εκείνους που μπορεί να μην συμφωνούν σε όλα μαζί μας, όλους αυτούς που μπορεί να τους ξεγέλασαν οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα το μετανιώνουν, να μην απογοητευτούν. Αντίθετα να ακούσουν την φωνή του ΚΚΕ, να παλέψουν και να δυναμώσουν τους ταξικούς αγώνες που έρχονται».


Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης με κεντρικό σύνθημα:
ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥΣ



Οι συγκεντρωμένοι ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού στις εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, την Κυριακή 8 του Μάρτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου