Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (τέως Υπουργός) : ''ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!...''


Γκ.Χαρδούβελης: "Φοβήθηκα κι εγώ για την Ελλάδα το 2012 κι έβγαλα τα λεφτά μου στο εξωτερικό"

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ ο Γκ.Χαρδούβελης που εφάρμοσε τους μνημονιακούς νόμους στις "τσέπες" όλων των Ελλήνων πολιτών δήλωσε σήμερα ότι φοβήθηκε για τα χρήματά του το 2012 και τα έβγαλε στο εξωτερικό! 
Όμως δεν έδωσε καμια απάντηση σε αυτό που του καταλογίζεται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ότι δηλαδή τα χρήματα δεν είχαν περιληφθεί στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, τις οποίες ήταν υπόχρεος να υποβάλει λόγω των ιδιοτήτων του: (α) ως σύμβουλος του πρωθυπουργού (Νοέμβριος 2011 - Μάιος 2012) και (β) ως υπουργός Οικονομικών (Ιούνιος 2014 και εντεύθεν).
Το πολιτικό σύστημα κατά τ'άλλα θέλει να γνωρίζει που βρίσκονται τα χρήματα των πολιτών, να είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για να τους βάλουν "χέρι" και να αποδεικνύουν που τα βρήκαν σε βάθος...δεκαετιών
"Φοβήθηκα κι εγώ για την Ελλάδα το 2012 κι έβγαλα τα λεφτά μου στο εξωτερικό", υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.
Μιλώντας σήμερα το πρωί στο Star Channel, ο κ. Χαρδούβελης επανέλαβε πως όλα όσα έκανε έγιναν με απολύτως νόμιμο τρόπο. 
Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Οικονομικώ, δήλωσε πως έπεσε θύμα, καθώς κανείς δεν τον ενημέρωσε θεσμικά, αλλά έμαθε για το θέμα από τον Τύπο.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Real News" ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, με επείγον έγγραφο ζήτησε από τη Βουλή να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται για τον πρώην υπουργό, το 2012 απέστειλε σε τράπεζες του εξωτερικού χρηματικά ποσά τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, τις οποίες ήταν υπόχρεος να υποβάλει λόγω των ιδιοτήτων του: (α) ως σύμβουλος του πρωθυπουργού (Νοέμβριος 2011 - Μάιος 2012) και (β) ως υπουργός Οικονομικών (Ιούνιος 2014 και εντεύθεν).
Γίνεται αντιληπτό πως για το πολιτικό σύστημα θεωρείται αυτονόητο να τα πληρώνουν όλα οι πολίτες και οι ίδιοι οι πολιτικοί να μπορούν να "ελίσσονται" και να αποφεύγουν το οποιοδήποτε τίμημα.
(πηγή : defencenet.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου