Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΑΡΧΟΣ : ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΘΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΤΟ Τ.Ε.Ι.


                                              ΑΜΦΙΣΣΑ, 02.03.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 8/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΣΤΕΓΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολύμηνη προσπάθεια του Δήμου Δελφών, προκειμένου να παραχωρηθεί το κτίριο του πρώην Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ. (σημερινό κτήριο Τ.Ε.Ι.) στο Μουσικό Σχολείο Άμφισσας, με απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. την περασμένη Τετάρτη, 25.02.2015.

Ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος επεσήμανε πως η απόφαση αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.) δικαιώνει πλήρως τις σύνθετες προσπάθειες που έγιναν κατά το προηγούμενο διάστημα και ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. κ. Δημήτρη Δημητρίου και το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Αβραάμ Γούναρη, για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ευχαριστίες οφείλονται και στους νυν και πρώην Βουλευτή Φωκίδας, κ.κ. Κωστοπαναγιώτου και Μανδρέκα για την πρόθυμη συνεργασία τους με το Δήμο μας.
Ξεπερνώντας και αυτόν τον σκόπελο, ανοίγει ο δρόμος για την οριστική επίλυση του προβλήματος της μόνιμης στέγασης του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας, καθώς απομένει μόνο η μετακόμιση του Τ.Ε.Ι. της πόλης στις νέες του εγκαταστάσεις, διαδικασία που υποχρεωτικά πλέον πρέπει να επιταχυνθεί και να ολοκληρωθεί προς όφελος και των δύο εκπαιδευτικών φορέων.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου