Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Κ. ΧΑΛΙΟΡΗΣ : ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΗΣ


Δελτίο Τύπου
Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας

Οι ώρες είναι κρίσιμες και δύσκολες για όλους τους Φωκείς. Τα προβλήματα που ταλανίζουν το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας και γενικότερα τις δομές υγείας της Φωκίδας και που στοιχειώνουν και μαυρίζουν τις ζωές όλων μας έφτασαν στο απροχώρητο. Τα Κέντρα Υγείας σε Ιτέα και Λιδωρίκι απειλούνται άμεσα με αφανισμό, η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Άμφισσας δε λειτουργεί πια, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού βρίσκεται στα πρόθυρα του λουκέτου, το νοσοκομείο φθίνει διαρκώς, η Υγεία στο νομό μας καταρρέει. Από εδώ και μπρος κάθε μέρα είναι μια χαμένη ευκαιρία κι ένα βήμα όλο και πιο μακριά από τη λύτρωση!

Δεν ωφελεί να στεκόμαστε πολύ στα αίτια. Εσωτερική κακοδιαχείριση, ολιγωρία δραστικών λύσεων από τη συγκυβέρνηση, που το κόμμα μας  πλήρωσε ακριβά, και σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο, έλλειμμα αλήθειας από το ΣΥΡΙΖΑ, που δε λέει ακόμα και τώρα τη δύσκολη πραγματικότητα στο λαό. Όμως, η τραγική κατάσταση του νοσοκομείου της πρωτεύουσας της Φωκίδας μας υποχρεώνει να αφήσουμε πίσω τον παλαιοκομματισμό. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και κανείς δεν επιτρέπεται να παίζει μικροκομματικά παιχνίδια με την υγεία των συμπατριωτών μας!

Οφείλω να εξάρω τη γενναία στάση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Κωστοπαναγιώτου, να δηλώσω αλληλέγγυος στον έντιμο αγώνα που δίνει αυτός, οι εργαζόμενοι κι οι εναπομείναντες γιατροί του νοσοκομείου και να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση των συμπατριωτών μου για την άμεση εξεύρεση των βιώσιμων λύσεων που επειγόντως έχει ανάγκη το νοσοκομείο της Άμφισσας κι οι μονάδες υγείας του νομού μας. Σε αυτό τον υπαρξιακό αγώνα δεν περισσεύει κανείς!


Κωνσταντίνος Εμ. Χαλιορής
                                          Πολιτευτής Νομού Φωκίδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου