Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ : ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΥΑ.


Από την κοπή της πίττας

    Σε μιά κατάμεστη αίθουσα από τους αθλητές, τους φίλους, τα μέλη και την Διοίκησή του,  με παρόντα το παρελθόν και το παρόν του Ομίλου και με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των αιρετών του Δήμου μας, έγινε η κοπή της πίττας του Ναυταθλητικού Σωματείου της Ιτέας, του αγαπημένου μας Ν.Ο.Ι..
   Χαιρετισμοί, ευχές, χαμόγελα και φωτογραφίες, μα πιό πολύ ικανοποίηση και βραβεύσεις για αυτά τα παιδιά, των οποίων ο αγώνας, μονίμως ...δικαιώνεται!
 Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις των αθλητών κατά το παρελθόν έτος, κατά το οποίο, οι συνθήκες για την προπόνησή τους, άγγιζαν το όριο του ...τριτοκοσμικού, ενώ δε, αναγγέλθηκε και η επαναλειτουργία του τμήματος πόλο.  Βραβεύσεις έγιναν για όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, των οποίων οι επιδόσεις, έφεραν διακρίσεις και συμμετοχές σε μεγάλες κολυμβητικές διοργανώσεις.  Μέχρι και οι βετεράνοι βραβεύτηκαν, με τον ''Τζάκ'' να μας γυρνά πάρα πολλά χρόνια πίσω!

  Κλείνει εφέτος τα 50 (πενήντα!) χρόνια ύπαρξης και διακρίσεων ο Ναυτικός μας Όμιλος και αυτό το γεγονός από μόνο του, είναι λόγος εορτής.  Και αυτό σκοπεύουν να κάνουν οι άνθρωποι της Διοίκησής του : Να εορτάσουν τον μισό αιώνα ζωής του Ομίλου, με διάφορες εκδηλώσεις και με την έκδοση ενός Λευκώματος, όπου θα περιλαμβάνονται στιγμές από την όμορφη διαδρομή του Ν.Ο.Ι. και τους αγώνες του με το υγρό στοιχείο.  Ήδη το ημερολόγιο του 2014, περιέχει μια μικρή ''δόση'' από φωτογραφικό υλικό της ιστορίας του Ομίλου.


   Όμορφες στιγμές, με την υπερηφάνεια μας για αυτό το Σωματείο, να περισσεύει.  Με τους αθλητές του, από όλες τις πόλεις της νότιας Φωκίδας και της δυτικής Βοιωτίας, να γεμίζουν με το σφρίγος τους και την θέλησή τους, τα σχέδια και τους στόχους της Διοίκησης.  Μιάς Διοίκησης, της οποίας ο τιτάνιος αγώνας φέρεται να ακροβατεί ανάμεσα στο ''θέλω'' και το ''έχω'', μιας και ότι συμβαίνει στον Όμιλο, είναι αποτέλεσμα της δικής τους επιμονής.
  Χρόνια Πολλά στον Ν.Ο.Ι.!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου