Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

''MONSANTO'' : ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ!...


Τα ''προϊόντα'' της!

   Η γνωστή αμερικανική εταιρεία των μεταλλαγμένων και όχι μόνον, μέσω ενός δικτύου εταιρειών, προωθεί τα μεταλλαγμένα προϊόντα της σε όλον τον κόσμο. Οι δεσμεύσεις τις οποίες επέβαλε προς τους αμερικανούς αγρότες μέσω δικαστηρίων, είναι γνωστές.  Οι πιέσεις της προς την Ε.Ε. για αποδοχή των μεταλλαγμένων προϊόντων στις αγορές των Κρατών-Μελών της, επίσης είναι γνωστές.  Το μόνο το οποίο δεν είναι γνωστό, είναι οι αναμενόμενες επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων από τις ''επενδύσεις'' της στα προϊόντα ευρείας κυκλοφορίας, από τις πωλήσεις των οποίων καρπούται τα έσοδα.

   Τον ετήσιο κύκλο εργασιών της σε όλον τον κόσμο, είναι εύκολο να τον υπολογίσουμε μόνοι μας, αρκεί να αριθμήσουμε μόνον τα ''προϊόντα'' της.  Και βεβαίως θα πρέπει να αναλογιστούμε το τι ποσά θα δαπανώνται για την έρευνα, την παραγωγή, την εμπορία και την ''διευκόλυνση'' στην κυκλοφορία αυτών των προϊόντων.
Παραθέτουμε τον επίσημο κατάλογο των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, στην παραγωγή των οποίων έχει συμβάλει η καλή μας εταιρεία.  Να αναλογισθούμε πλέον όλοι μας, αγοράζοντας αυτά τα κατασκευάσματα, ποιόν αποδεχόμαστε στο να ρυθμίζει την ζωή μας, με τι κόστος και με τι αντάλλαγμα.
Η ύπαρξη της MONSAΝTO στην ελληνική αγορά, είναι μόνον δική μας επιλογή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου