Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μια επί-βράβευση!

   Η συντοπίτισσά μας Ελένη Φραγκαποστόλη, είναι αυτή στην οποία απονέμεται η υποτροφία ''Ευθύμιος Μαστρογιάννης'' για το Ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 για την φοίτησή της στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
 Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία της χορηγείται η ίδια υποτροφία και αυτό σημαίνει για δεύτερη χρονιά παροχή δωρεάν σπουδών.
Εμείς να την συγχαρούμε για την διάκρισή της, ευχόμενοι καλή πρόοδο στις σπουδές της.
Το ίδιο κάνει και ο Δήμος Δελφών με το σχετικό Δελτίο Τύπου.

****************************************************

Α.Δ.Τ.: 16 /2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Έκφραση συγχαρητηρίων στην κ. Ελένη Φραγκαποστόλη για την απονομή της «Υποτροφίας Ευθυμίου Μαστρογιάννη» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.



Ο Δήμος Δελφών με ιδιαίτερη χαρά και τιμή εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην κ. Ελένη Φραγκαποστόλη του Κωνσταντίνου, κάτοικο της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας του Δήμου Δελφών για την χορήγηση της «Υποτροφίας Ευθυμίου Μαστρογιάννη» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, ως προπτυχιακή φοιτήτρια του προγράμματος «Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό».
Η συγκεκριμένη υποτροφία έχει θεσπιστεί, κατόπιν απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, προς τιμή του εκλιπόντος μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π., Ευθυμίου Μαστρογιάννη, τόπος καταγωγής του οποίου ήταν η Βουνιχώρα.
Τηρουμένων των κριτηρίων χορήγησης υποτροφιών του Ιδρύματος τα οποία είναι οικονομικά, κοινωνικά και ακαδημαϊκά, απονέμεται κάθε ακαδημαϊκή χρονιά η παραπάνω υποτροφία, στον υποψήφιο που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια μεταξύ των υποψηφίων υποτρόφων φοιτητών του Ε.Α.Π., οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι του Νόμου Φωκίδας.

Η υποτροφία συνίσταται στην ολική απαλλαγή της φοιτήτριας από την συμμετοχή στις δαπάνες σπουδών της για το τρέχουν ακαδημαϊκό έτος. Σημειώνεται ότι η συμπατριώτισσα μας έχει καταστεί υπότροφος της συγκεκριμένης υποτροφίας και το περασμένο ακαδημαϊκό έτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου