Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΣΕΝΑ'Ι' vs ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΕΝΑ'Ι'...

Μικροί άνθρωποι
Κίβδηλες προσωπικότητες
Εμπορεύσιμα και προπληρωμένα όνειρα.


    Λάθη, λάθη, λάθη!!  Δυό γενιές γεμάτες κυβερνητικά, πολιτιστικά, ανθρωπιστικά και οικονομικά λάθη.  Δυό γενιές παραπληροφορημένες, αποχαυνωμένες και αποπροσανατολισμένες, με έναν και μοναδικό σκοπό : Την διατήρηση της ''εγκλωβισμένης'' εξουσίας στην κατοχή των δοτών ''πεφωτισμένων'' ανθρώπων, μέσω της ύπατης έκφρασης ελευθερίας, αυτήν της ψήφου!
Και ιδού ο καρπός των πράξεών τους!  Ένα αλβανάκι, μεγαλωμένο στην Ελλάδα, ''βυζαγμένο''  με τα ιδανικά της ιδιοτέλειας και χρησιμοποιημένο από πολιτικά εκβρασμένους δεινόσαυρους της ελληνικής πολιτικής σκέψης και πνεύματος, να χαίρει εκτιμήσεως και προβολής από ένα σαθρό, πορωμένο και ετερόφωτο σύστημα, με εμφυτευμένον στο μυαλό του ως μοναδικό σκοπό της ζωής του, τον τεμαχισμό και την κλοπή εδαφών από την μοναδική χώρα η οποία τον στήριξε, τον σπούδασε και τον δημιούργησε.  Δεν είναι της παρούσης να ασχοληθούμε με τις αλβανικές διεκδικήσεις, αλλά εάν χρειασθεί, είμαστε σε θέση να αποδείξουμε το φαιδρόν και ανιστόρητον του θέματος.
Και όμως υπάρχουν ακόμη αυτοί γύρω μας και επάνω μας, με λόγο, άποψη και ασυλία.  Κι εμείς, ανίκανοι, ανήμποροι και απαθείς τους ανεχόμαστε.  Τι φταίει ένα κατευθυνόμενο έξυπνο αλβανάκι, το οποίο χρησιμοποιήθηκε τότε και θα χρησιμοποιηθεί και τώρα, σαν πολιορκητικός Κριός, για να σπάσει η Κερκόπορτα της Ελλάδος ;  Μήπως τώρα ξαφνικά έγινε ο ''κακός'' λαθρομετανάστης και για αυτό δεν φταίει κανείς, παρά μόνον η ...διεθνής συνομωσία σε βάρος της χώρας μας;
Λάθη, λάθη επί λαθών και μιά κρατική μηχανή, ανίκανη, άβουλη κι ακέφαλη εδώ και 25 χρόνια, να αδυνατεί να χειριστεί το θέμα της λαθρομετανάστευσης προς την χώρα.  Και ιδού το πρόσφατο και κραυγαλέο παράδειγμα:  Ένας αγνώμων νεαρός, ένα παρ' ολίγον λαθραίο παιδί των φαναριών, να τρέφει προπληρωμένες ...αυτοκρατορικές φιλοδοξίες, σε βάρος της χώρας η οποία τον ανέδειξε, τον προστάτεψε και του έδωσε ότι δεν έδωσε στα γνήσια παιδιά της: την ευκαιρία για την ανέξοδη μόρφωση, την επιτυχία και την αποκατάσταση.

Αναζητείται κατεπειγόντως ο ζωώδης (σε νου και σάρκα) Πάγκαλος,  προκειμένουνα επιληφθεί του θέματος!  Αναζητείται ο ''Επίτιμος'' (Ωϊμέ!) Δημότης Ιτέας, ώστε να τακτοποιηθεί η  ελληνο-αλβανική ...εκκρεμότητα!!...

Οι παρακάτω δηλώσεις του Τσενάϊ, έγιναν στις 7-7-2013 και αποτελούν μάλλον την ''εισαγωγή'' του, στα πολιτικά πράγματα της Αλβανίας. Δημοσιεύουμε μόνον ένα τμήμα τους, από το όντως μακροσκελές άρθρο το οποίο αναφέρεται σε αυτόν.

*****************************************************************************************************

Τσενάι: "Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Με έβαλαν να πω τα αντίθετα όταν ήμουν μικρός"!



Τσενάι: "Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Με έβαλαν να πω τα αντίθετα όταν ήμουν μικρός"!

Έρχεται ως αρχηγός στο "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"για να διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ... ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ...
O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής. Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.
Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό.

Τι κάνει όμως σήμερα ο τότε "τηλεοπτικός αστήρ" της Ελληνικής τηλεόρασης ;
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές , το ισχυρό Aλβανικό λόμπι "επέλεξε" τον "αδικημένο" και προβεβλημένο Αλβανό μετανάστη ώς ιδανικό πρόσωπο στο οποίο θα μπορούσαν να επενδύσουν για το μέλλον.

Συγκεκριμένα η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο Αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια.
(πηγή : totefteri.blogspot)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου