Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΙΤΕΑΣ



Μόνο για παιδιά. Δυστυχώς...

     Μετά την ...απαραίτητη (για τους γνωστούς αυτοδιοικητικούς λόγους) διακοπή δράσεων στην βιβλιοθήκη Ιτέας, όπως και σε άλλες βιβλιοθήκες βεβαίως, επανέρχονται οι κανονικοί ρυθμοί του προγράμματος το οποίο έχει εγκριθεί από το Future Library και στο οποίο έχουν ενταχθεί πλήθος βιβλιοθηκών από όλη την Ελλάδα.
   Εφέτος, όντως γινόμαστε όλοι παιδιά, μαζί με τα παιδιά τα οποία παρακολουθούν και συμμετέχουν στις δράσεις των βιβλιοθηκών.  Και όπως γράφει και η αφίσα, βεβαίως και στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος.


     Όπως είναι γνωστό η βιβλιοθήκη Ιτέας, η βιβλιοθήκη μας, πρωτοστατεί και διακρίνεται πανελλαδικά με το πλήθος και την ποιότητα των δράσεών της, γεγονός το οποίο ...εκτιμάται ιδιαιτέρως από τους μικρούς μας φίλους και οι οποίοι πλαισιώνουν μαζικά θα λέγαμε, τον πρωτομάστορα αυτού του κλίματος, την Γιώτα Μαδούρα.  Η Δημοτική Ενότητα Ιτέας στέκεται αρωγός σε αυτή την όμορφη προσπάθεια και τα αποτελέσματα είναι και γνωστά και αναγνωρίσιμα από όλους.
   Εμείς για άλλη μια φορά να σταθούμε στο άριστο παρεχόμενο επίπεδο υπηρεσιών της βιβλιοθήκης μας, καθώς και στο μέγεθός της.  Είναι τόσο τεράστια η ποικιλία των θεματικών βιβλίων της, ώστε είναι φύσει αδύνατον να μην καλύψει τις αναγνωστικές ανάγκες όλων.  Από τους επίμονους ιστοριοδίφες και τους ερευνητές, μέχρι τους λάτρεις της λογοτεχνίας και τους εικαστικούς.
Και πάλι καλή επιτυχία στην Γιώτα, την Γιώτα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου