Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ο ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΣ!!...




Ενοικιάζεται!!...

   Όλοι πλέον έχουν την δυνατότητα να ακούσουν, να 'δούν από κοντά, να αισθανθούν και να χειροκροτήσουν τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Γεώργιο Παπανδρέου!  Όλοι πλέον έχουν την δυνατότητα να ''ενοικιάσουν'' τον νικητή των εθνικών μας εκλογών του 2009 για δημόσια ομιλία του, όπου εκείνοι και με όποιο θέμα επιθυμούν.  Προτιμούνται βεβαίως τα οικονομικά και πολιτικά θέματα, για τα οποία θεωρείται όχι μόνον ειδικός αλλά είναι και βετεράνος!  
   Την δυνατότητα αυτή προσφέρει ο οίκος (πρακτορείο ομιλητών) ''The Harry Walker Agency'' και με μια επαφή μαζί τους, κανονίζονται όλες οι λεπτομέρειες : Πού, πότε και πόσα (η αμοιβή εννοείται..)!  Στο βιογραφικό του Γ.Α.Π., το οποίο παραθέτει το καλό Πρακτορείο, επισημαίνεται ότι έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο με τους 100 κορυφαίους Διανοητές για το 2010!!...  Γιατί καθώς γράφει, ''έκανε το καλύτερο κατά την διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας''!!...  Όχι, δεν γράφει ότι δημιούργησε την χειρότερη χρονιά για την Ελλάδα!  Απεναντίας.


     Όπως θα παρατηρήσατε, το συγκεκριμένο πρακτορείο, έχει πλήθος επωνύμων στην διάθεσή του για  ...παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες του.  Για μονοήμερη ενοικίαση εννοείται και όχι για τίποτε άλλο.  Δηλαδή το Πρακτορείο, λειτουργεί σαν ...προαγωγός επί προμηθεία, για την περιφορά επωνύμων σε κοσμικές εκδηλώσεις, πρός τέρψη, επιμόρφωση και επίδειξη κοινωνικού Status, των ενοικιαστών.
   Έχουμε όμως μια απορία.  Ο Γεώργιος Παπανδρέου εξακολουθεί να είναι βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.  Αμοίβεται για αυτό και είναι υποχρεωμένος να παρίσταται στις συνεδριάσεις της Βουλής.  Πρέπει να συμμετέχει, να ερωτά, να προτείνει και γενικά να πράττει ότι επιβάλλει η συνείδησή του, το κόμμα του και ο κανονισμός της Βουλής για το καλό της χώρας.
Η απορία μας είναι η εξής: Κανείς βουλευτής από τους υπόλοιπους 299, δεν θίγεται από αυτή την συμπεριφορά του Γ.Α.Π.;  Κανείς δεν έχει το θάρρος να του ζητήσει να παραιτηθεί;  Ούτε το Προεδρείο της Βουλής δεν έχει την δύναμη να προστατεύσει το διασυρόμενο ανά την υφήλιο κύρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με έναν βουλευτή του να περιφέρεται δίκην θιάσου και έναντι αμοιβής όπου του ζητήσει το ''πρακτορείο'' του;  Πόσο πλέον πιο χαμηλά να πάμε;...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου