Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ : Ο ''ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ'' ΥΠΟΥΡΓΟΣ!


Ένας ΚΝΕ-ίτης με Junta!

    Θα ήταν δυνατόν να απαντήσει σε 2-3 ημέρες, λέγοντας θα το ψάξουμε.  Αν ήθελε θα απαντούσε σε 10-15 ημέρες λέγοντας δεν μας δίνουν στοιχεία οι ...αρμόδιοι.  Ή στο τέλος, θα είχε την ευκαιρία να το δηλώσει δημόσια : ''Δεν πάτε στο διά...ο και εσείς και η κ...τράπεζα Ανατολής!  Εμένα δεν μού έχουν δώσει εντολές για να σώσω την Ελλάδα με όποιον τρόπο είναι διαθέσιμος.  Εμένα μου ζητήσανε να κάνω αυτό το οποίο κάνω και λογαριασμό δεν θα δώσω σε κανέναν από εσάς!!..''
   Έτσι θα ήταν δυνατόν να απαντήσει ο ερωτώμενος  Υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Στουρνάρας, στην ερώτηση η οποία κατετέθει από 2 βουλευτές του κόμματος των ''Ανεξάρτητων Ελλήνων'' στην Βουλή των Ελλήνων από τις 12-2-2013.  Προσέξτε την ημερομηνία : 12-2-2013.
   Μέχρι σήμερα ο εντολοδόχος Υπουργός, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στο Ι.Ο.Β.Ε., πρώην Πρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας και αρχικά ΚΝίτης, δεν έχει απαντήσει στην συγκεκριμένη ερώτηση.  Ο λόγος;  Μα δεν χρειάζεται!  Έχουμε Junta (Χούντα)!  
Κι αυτά τα οποία περιγράφει ο Κανονισμός της Βουλής, είναι για ανίκανους ψευτο-Δημοκράτες!!...


Ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει ότι η απάντηση θα πρέπει να δοθεί από τον ερωτώμενο Υπουργό, εντός 25 (είκοσι πέντε) ημερών.  Εννοεί σε περιόδους Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας!
Παρακολουθείστε τι τον ερωτούν οι 2 βουλευτές των ''ΑΝ. ΕΛ.'' :


   Είναι η γνωστή υπόθεση ''Σώρρα'' με τους ισχυρισμούς από αυτόν περί κατοχής τίτλων  αξίας 600 δις δολλαρίων ΗΠΑ.  Η απάντηση θα έπρεπε να έχει δοθεί, όποια και να ήταν, εντός 25 ημερών.  Αλλά όπως αναφέραμε και πιό πάνω, το σημερινό καθεστώς είναι μάλλον λίγο (;) διαφορετικότερο  από το φερόμενο ως δημοκρατικό.  Εδώ δεν ''ίδρωσε'' ο και υπόλογος ως Υπουργός, για την απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ, θα ασχοληθεί τώρα με μιά απλή ερώτηση;  Ξεχνάει κάτι όμως ο ΚΝίτης:  Η τύχη σε όλες τις Χούντες της Γης, όποια κι αν ήταν η πορεία τους, είναι δεδομένη και γνωστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου