Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

(Α)ΚΟΜΜΑ Η ...ΔΡΑΧΜΗ!..


Θα γίνει της ...δραχμής!!..

  Τρέχουν και δεν φτάνουν οι σημερινοί Κυβερνώντες!  Ενώ προεκλογικά το κυρίαρχο σύνθημα τόσον της Ν.Δ. όσον και του ΠΑΣΟΚ ήταν η εμμονή στην φιλοΕυρω-παϊκή πολιτική και όποιον ήθελαν να λοιδωρίσουν τον αποκαλούσαν ''Λόμπυ της Δραχμής'', μάλλον μετά από έναν χρόνο ''ανάπτυξης'', δεν έχουν καταφέρει να ''κατατροπώσουν'' τους ψιθυριστές, τους θιασώτες και τους ευαγγελιστές της Δραχμής.  Το σίγουρο είναι ότι πληθαίνουν οι φωνές για έξοδο της Χώρας από το κοινό Ευρωπαϊκό νόμισμα και μάλιστα μετά τον εγκλωβισμό και την υπονόμευση της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπου πλέον το δημοψήφισμα για την έξοδό της από το ευρώ είναι προ των πυλών, είναι πολύ δύσκολο να αποσιωπηθούν κινήσεις πολιτών προς αυτόν τον σκοπό. Πολύ δε περισσότερο να θεωρηθούν ώς αμελητέες.
  Ιδρύθηκε λοιπόν το κόμμα της 5άστερης Δραχμής, με καθαρά αντιμνημονιακό προσανατολισμό και οι εξελίξεις, πολιτικές και μή, προβλέπονται κατακλυσμιαίες και επώδυνες για πολλούς στο άμεσο μέλλον.  
   Παραθέτοντας την δημοσίευση της ίδρυσης του κόμματος από το odosdrachmis.blogspot.gr, να σημειώσουμε ότι είναι σε εξέλιξη μιά πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία, της οποίας η πιθανολογούμενη έκβαση, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για την δομή και την λειτουργία ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Οικοδομήματος. Εν αναμονή λοιπόν, αλλά προς το παρόν απολαύστε την ...Δραχμή! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου