Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΙΤΕΑ : ''ΠΟΙΝΗ'' ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ


Η Αδέκαστος κα Μπακολουκά, 
επιβάλει την ...τάξη!

   Σύμφωνα με την απόφαση της καθ' ύλην αρμοδίας αντιδημάρχου κας Μπακολουκά, (ΑΔΑ:ΒΕΑΗΩ9Θ-6Μ3) ''τιμωρείται'' με σφράγιση ένα κατάστημα στην Ιτέα.  Πρόκειται για ένα μικρό Bar-Καφετέρια, του οποίου την ''συμπεριφορά'' μετά απο καταγγελίες, ''ζωγράφισε'' η Αστυνομία και η συνέχεια ήταν την 1-4-2013 (δεν ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα), η κα Μπακολουκά, να του επιβάλλει την ποινή του κλεισίματος για 10 ημέρες.  Βεβαίως η ποινή καθώς περιγράφεται, δεν είναι άμεσα εκτελεσταία και δίνεται το δικαίωμα λειτουργίας της επιχείρησης, για το διάστημα των ημερών του Πάσχα.
   Δεν είμαστε εμείς οι οποίοι θα κρίνουμε το σωστό ή όχι της απόφασης της κας Μπακολουκά. Η συμμόρφωση των καταστηματαρχών με τους όρους και κανόνες της αδειοδότησης για την λειτουργία των επιχειρήσεών τους, είναι αυτονόητη.  
Η απορία μας όμως είναι η εξής : Έχει υπάρξει ανάλογο προηγούμενο στην Ιτέα, στην Άμφισσα, ή στους Δελφούς;  Και επειδή καλοκαίρι έρχεται και στην Ιτέα υπάρχουν αρκετά παραλιακά καταστήματα, των οποίων οι βραδυνές μουσικές προτιμήσεις είναι λίγο... ηχηρές, τι θα κάνει τότε η κα Μπακολουκά; 
Ήδη δημιούργησε τετελεσμένο. Και αυτό θα πρέπει να τύγχει εφαρμογής και στους Δελφούς... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου