Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ


Η Ανάπτυξη άρχισε, από την ...Ανεργία!

   Την ημέρα κατά την οποία ολόκληρο το έθνος γονατίζει με σεβασμό και αποτίει φόρον τιμής στην μνήμη της ηρωϊκής εξόδου των κατοίκων του Μεσολογγίου το 1826, αυτήν την ημέρα διάλεξαν οι συγκυβερνώντες και γερμανο-εντελόμενοι ''εθνοπατέρες'' για να τιμήσουν τον σημερινό άνεργο Έλληνα : Την Κυριακή των Βαϊων του 2013.  Να σημειωθεί, σύμφωνα με το άρθρο του bankingnews.gr, ότι η παρακάτω περιγραφόμενη τροπολογία, αφορά μόνον τους ανέργους οι οποίοι ΘΑ ενταχθούν σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας και όχι το σύνολο των εργαζομένων.
Η Ανάπτυξη λοιπόν, ξεκίνησε στην χώρα και μιάς και οι επενδύσεις δεν έχουν ακόμη εμφανισθεί, παρά τις τόσες τηλεοπτικές διαβεβαιώσεις, η αρχή έγινε με την εξαγγελία της αμοιβής του επαναπροσλαμβανόμενου ανέργου.  Μην λάβετε υπ' όψιν σας τον οικονομικό ...ρατσισμό λόγω ηλικίας, αλλά είναι αυτονόητο ότι ένας άνθρωπος άνω των 25 ετών, έχει αυξημένες υποχρεώσεις από έναν άλλον κάτω των 25 ετών.  Όπως επίσης και ένας άλλος άνω των 50 έναντι κάποιου άλλου των 40 ετών.  Έτσι δεν είναι;
   Αυτήν την ημέρα λοιπόν, με την αγιασμένη μνήμη σε εμάς τους Έλληνες, οι Βουλευτές αποδέχτηκαν με μιά τροποποίηση της τελευταίας στιγμής, ότι ο άνεργος όταν προσλαμβάνεται σε πρόγραμμα  κοινωφελούς εργασίας, θα αμοίβεται με 490 ευρώ τον μήνα.  
Μένει να καθοριστεί ποιά μορφή εργασίας εννοείται ως κοινωφελής και βεβαίως αν υπάρχει πιθανότητα για τέτοια απασχόληση και για πόσους.

  Κατά πώς γράφει σήμερα η Μαρία Σκουρολιάκου  προλογίζοντας τον ερχομό του Μεγαλοβδόμαδου, στο υπέροχό της  ''αντίδωρο καρδιάς'' :
''...Στα χρόνια μας, αργύρια άφθονα.
    Χριστό ψάχνουμε...''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου