Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

72/29-3-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Της Προμήθειας!!...

             Ποιά αδέσποτα!  Ποιό περιβάλλον!  Ποιός Τουρισμός!  Ποιά ανάπτυξη!...
Ένας-Δύο Σύλλογοι να 'ναι καλά (ε, με κάποιον... τρόπο) για να είναι δυνατή η οργάνωση κάποιων ''Φιέστα-Εκδηλώσεων'', με δυνατότητα εκφώνησης πανηγυρικών εμπρός σε ανυποψίαστους συντοπίτες και όλα τα άλλα είναι μόνον για αυτούς οι οποίοι ...ξέρουν και ...καταλαβαίνουν τί σημαίνει Δημοτική Αρχή και τί σημαίνει διαχείριση Δημόσιου χρήματος.

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δελφών 29-3-2013
12ον θέμα της Ημερησίας Διατάξεως : Έγκριση Τευχών Δημοπράτησης της προμήθειας με τίτλο ''Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Ιτέας''  προϋπολογισθέντος 
κόστους 1.230.000 ευρώ
Δηλαδή, ζητείται να εγκριθούν τα τεύχη δημοπράτησης για την προμήθεια των εξαρτημάτων-μηχανημάτων τα οποία ΘΑ χρειαστούν για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Ιτέας, όταν ΘΑ αρχίσουν οι εργασίες για αυτόν τον σκοπό και εφ' όσον βεβαίως ΘΑ δημοπρατηθεί το υποέργο της Αναβάθμισης του Βιολογικού Ιτέας.  Να σημειώσουμε ότι από τα 3 υποέργα, έχει ορισθεί μόνον ο Τεχνικός Σύμβουλος (α), αναμένεται η κατάληξη από την εμπλοκή της δημοπράτησης του Συστήματος Αποχέτευσης Κίρρας (β)  και μετά θα ακολουθήσει η δημοπράτηση του έργου του βιολογικού καθαρισμού Ιτέας (γ).  Για την χρηματοδότηση του έργου,..έχουμε καιρό!
   Παραθέτουμε από την εγκριτική απόφαση αρ. 72/29-3-2013 για το θέμα (ΑΔΑ : ΒΕΑΞΩ9Θ-Υ4Κ), μόνον την τελευταία παράγραφο και παρατηρείστε τι δηλώνει ο και μηχανικός Δημοτικός Σύμβουλος κος Α.Γιαγκής :

Να σημειωθεί ότι Τεχνικός Σύμβουλος για την παρακολούθηση και έλεγχο των υποέργων β' και γ' έχει αναλάβει η εταιρεία ''ΣΙΓΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ Α.Ε.''  (Φράγκος Σπυρίδων από Πάτρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου