Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ - Β' ΜΕΡΟΣ



       
    


Τέρμα τα Ψέμματα!!! 

Στις 6/11/2012, 3 (τρείς) Βουλευτές κατέθεσαν αναφορά στην Βουλή των Ελλήνων,
ζητώντας ''την παρέμβαση της Πολιτείας για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει με την έκδοση οικοδομικών αδειών στην Β' Ζώνη του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών''. Αποδέκτες αυτής της αναφοράς ήσαν 5 Υπουργεία, τα οποία, αφού έκαναν τους ελέγχους στις υπηρεσίες τους, άρχισαν να στέλνουν τις απαντήσεις τους στην Βουλή, για ενημέρωση των 3 Βουλευτών.
Ανάμεσα στα έγγραφα τα οποία εστάλησαν στην Βουλή, υπάρχει και η υπ'αριθ. πρωτ. ΥΠΠΟ/ΔΤΚΦ/675/82358 επιστολή της Δ/νσης Τοπογραφήσεων Φωτογραμμετρίας και Κτηματολογίου, με ημερομηνία 2-9-2008 και υπογεγραμμένη από τον Δ/ντή κο Άγγ. Καμπουράκη. Η εν λόγω Δ/νση ανέλαβε να διαπιστώσει μετά απο καταγγελίες, την ορθότητα του Τοπογραφικού Σχεδιαγράμματος το οποίο είχε την υπογραφή του Τοπογράφου-Μηχανικού κου Νικ. Φουσέκη, με αντικείμενο την αποτύπωση του γνωστού οικοπέδου στα ''Τουμπανάρια''.
Στην 5η σελίδα του εμπεριστατομένου εγγράφου αναφέρεται :
'' Το συμπέρασμά μας σύμφωνα και με το συνημμένο διάγραμμα (Σχ 6), εξακολουθεί να είναι το ίδιο με αυτό, που διατυπώθηκε στους προηγούμενους ελέγχους. Η επίμαχη ιδιοκτησία είναι εντός της Ζώνης Β του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών''.
Στο τέλος δε, της 6ης σελίδας γράφει :
''Το τελικό μας συμπέρασμα λοιπόν ουδόλως διαφοροποιείται απ' αυτό, στα προηγούμενα με αρ.πρωτ. ΥΠΠΟ/ΔΤΦΚ/355/4736/21-5-2008 και ΥΠΠΟΤ/ΔΤΦΚ/615/71113/23-7-2008 έγγραφά μας''!!!
Δηλαδή, υποχρεώθηκαν 3 φορές να επαναλάβουν τον έλεγχο στα ''Τουμπανάρια'', καθ'όσον όπως φαίνεται, αμφισβητήθηκε απο ''κάποιους'' το πρώτο τους πόρισμα.

Η ουσία όμως είναι στο έγγραφο το οποίο δημοσιεύουμε, όπου ο Υπουργός Δικαιοσύνης κος Αντ. Ρουπακιώτης αποκαλύπτει ότι μετά την επιστροφή της δικογραφίας απο τον Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας στην Άμφισσα για συμπληρωματική κύρια ανάκριση (για το θέμα της πλαστογραφίας), αμέσως μετά την περαίωσή της, ανατέθηκε την 1-11-2012 για περαιτέρω επεξεργασία σε Εισαγγελικό Λειτουργό!!!... Δηλ. η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Λέει και κάτι άλλο όμως στο τέλος ο κος Υπουργός. Ότι δηλαδή ''ανακατεύθηκε'' και ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κος Παντελής, ειδοποιώντας τον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Επιθεώρησης Δικαστηρίων για την περίπτωση ευθύνης Δικαστικών Λειτουργών όσον αφορά την καθυστέρηση της σχετικής δικογραφίας !!.. Άρα ;
Λογικό λοιπόν : Τέρμα τα Ψέμματα!!...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου