Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ


Μπάρες, μπάρες... μπάρες παντού!

Δεν θά είναι εύκολο πλέον να παρκάρει κανείς το αυτοκίνητό του, έξω απο την Αγροτική Τράπεζα στην Ιτέα. Και βέβαια, δεν θά είναι εύκολο και το περπάρημα στο πεζοδρόμιο, απέναντι από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης. Μιάς και κρίθηκε... αναγκαία η τοποθέτηση ''μπάρας'' έξω απο την Τράπεζα. Για λόγους ασφαλείας βεβαίως βεβαίως. Της Τράπεζας εννοείται!
Η Τράπεζα Πειραιώς-ATEBANK, έκανε μιά αίτηση στην Δημοτική Κοινότητα Ιτέας, επικαλούμενη έναν Νόμο και το Τοπικό Συμβούλιο, ασμένως την ενέκρινε (κατα πλειοψηφία) και την μεταβίβασε για την σύμφωνη γνώμη της, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δελφών. Πώς λέμε : ''πάς ανώτερος και εξυπνότερος'' ; Έτσι έγινε! Και η εν λόγω Επιτροπή, με γνώμωνα την διαφύλαξη και προστασία της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ιτέας, ομόφωνα ενέκρινε την εγκατάσταση της ''μπάρας'' έξω απ' την Τράπεζα. Κανείς πλέον δεν θα μπορεί ανενόχλητος να μπαίνει, να ληστεύει και να αποχωρεί με την ησυχία του απο το συγκεκριμένο κατάστημα Τραπέζης! Θα τον εμποδίζει η ''μπάρα''. Οι δε κάτοικοι και οι περιπατητές αυτού του πεζοδρομίου, θα αισθάνονται ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, γιατί μιά Τράπεζα πλέον, προστατεύεται από μιά ''μπάρα''... Έστω και με την απώλεια ενός τμήματος του μεγάααααλου σε εκείνο το σημείο πεζοδρομίου.
Επτά (7) μέλη της Επιτροπής λοιπόν, σεβάστηκαν την επιθυμία της Τράπεζας και εισάκουσαν και την ...παράκληση της Τοπικής Κοινότητας και ενέκριναν το...έργον. Επτά μέλη. Κανείς Ιτιώτης....
Να σημειωθεί ότι το ίδιο έχει συμβεί με το πεζοδρόμιο εμπρός απο την ALPHA BANK, ενώ η γηραιά και μεγαλυτέρα ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, δεν φαίνεται να πιστεύει οτι μιά-δυό ''μπάρες'' θα την προστατέψουν από κακόβουλες ενέργειες. Απόψεις είναι αυτές.
Απολαύστε την έγκριση για την ποιότητα της ζωής μας.
Πώς το έλεγε ο συγχωρεμένος ο Αυλωνίτης : ''Ωρέ Σικάγο γίναμε!..''





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου