Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

''ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΝΑΘΕΣΗ...'' Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

(η φωτό απο την ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ'')





Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές!!.... Συνέχεια
(μετά ...δώρου)

Προ 3 ημερών είχαμε δημοσιεύσει την απόφαση-έγκριση της Αντιδημάρχου κας Λαίνη-Κολιαλλή για την απ' ευθείας ανάθεση της δημιουργίας ιστοσελίδας (....όπως την περιγράφει) σε εταιρεία της Άμφισσας, με αμοιβή 20.000 ευρώ. Τα 2 μέλη της εν λόγω εταιρείας είναι οι γνωστοί ιδιοκτήτες του ιστότοπου amfissapress και το γεγονός από μόνο του εκτός από αγανάκτηση, προκάλεσε και θυμηδία στους επισκέπτες του blog, σε σημείο ώστε να δεχτούμε πλήθος μή δημοσιεύσιμων σχολίων, των οποίων το περιεχόμενο ήταν απο ειρωνικό και χλευαστικό, έως υβριστικό και απειλητικό. Μάλιστα είχαμε περιγράψει και την Μελέτη η οποία εισηγείται την δημιουργία της ιστοσελίδας και είχαμε δεσμευτεί ότι, όταν θα την παραλάβουμε απο την Δ/νση Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής, θα την δημοσιεύσουμε.
Σήμερα η εφημερίδα ''Ώρα της Φωκίδας'' επανέφερε το θέμα και μάλιστα έκανε και ένα βήμα παραπάνω : Ζήτησε απο την κα Λαϊνη να σχολιάσει το θέμα. Και πήρε την εξής καταπληκτική και αφοπλιστική απάντηση : ''Άνωθεν εντολή'' !!!... Προσέξτε τί είπε η γυναίκα η οποία εξελέγη απο την τοπική κοινωνία, πείθοντάς την ότι είναι ικανή για να φροντίσει την καλή λειτουργία των Δημοτικών Υπηρεσιών και την ανάπτυξη της Δημ. Ενότητας, παραδεχόμενη ότι δεν ήταν δική της η απόφαση : ''Άνωθεν εντολή''!!!...
Άραγε, ποιός να είναι ''άνωθεν'' της κας Αντιδημάρχου, ο οποίος να έχει την δυνατότητα και τον τρόπο να της επιβάλλει τέτοιου είδους επιλογές; Βεβαίως και αυτό δεν τιμά την ίδια και θα έπρεπε στον σχολιασμό της να κρατήσει και λίγο τα προσχήματα. Δυστυχώς για εμάς, αυτούς ψηφίσαμε. Να μοιράζουν το ανύπαρκτο Δημοτικό χρήμα σε ημετέρους και να ομολογούν ανερυθρύαστα την ύπαρξη καθεστώτος... Για την ιστορία και μόνον να αναφέρουμε (απο προσωπική αντίληψη) ότι εχθές, ημέρα Παρασκευή 28-3-2013, απο το σύνολο των φωτοτυπικών μηχανημάτων στα γραφεία της Δ.Ε. Ιτέας, λειτουργούσε μόνον ένα... Δεν υπήρχε μελάνι για τα υπόλοιπα!

Υπάρχει όμως μία ερώτηση για την κα Αντιδήμαρχο :
Εφ' όσον δεν ήταν δική της η απόφαση (και η οποία την εξέθεσε), είχε λόγους να ακολουθήσει ''άνωθεν εντολές'' και μάλιστα παραμονή των Χριστουγέννων ;

Φιλοσοφικό το ερώτημα. Σημασία έχει να μπορείς να κοιμάσαι με την συνείδησή σου να φορά πυζάμες και να κοιμάται δίπλα σου και να μήν είναι όρθια και να σε κοιτάζει αμίλητη όλο το βράδυ. Και ας μην το ξέρουν οι άλλοι. Αρκεί το ότι θα το ξέρεις εσύ.
Όσον αφορά τα μεγάλα προβλήματα της Δ.Ε. Ιτέας-Κίρρας, όπως θα έλεγε και ένας φίλος :
''Άφτο, καμάριμ, άφτο...''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου