Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

(ένα μυστικό) ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΤΕΑΣ - Πρόσκληση

 Παρελθόντων ετών Μεγαλεία

  Μετά από την συνταξιοδότηση της εξαιρέτου δημοτικής υπαλλήλου στην Δ.Ε. Ιτέας Μαρίας Ιγγλέζη, στις αρμοδιότητες της οποίας ήταν και το σύνολο των εργασιών του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας (πρόσκληση, πρακτικά. καταγραφή εισηγητικών και αλληλογραφία), παρετηρήθη το φαινόμενο της ...ευκαιριακής αναθέσεως (απασχολήσεως) αυτών των διαδικασιών σε εκτός της Δ.Ε. δημοτική υπάλληλο, με αποτέλεσμα, η παλαιά λειτουργία των εργασιών για το Τοπικό Συμβούλιο της πόλεως, να έχει μετατραπεί σε θεατρικό μονόπρακτο, με τον τίτλο "Μάντεψε τι θα γίνει το βράδυ!...".

   Πληροφορηθήκαμε λοιπόν προ ολίγου (από ...περαστικούς), ότι σήμερα το βραδάκι, θα συνέλθει το Τοπικό Συμβούλιο της πόλεώς μας (τέως Δήμος!), προκειμένου να "εισηγηθεί" για ένα πεζοδρόμιο, για προβλήματα στο 3ον Δημοτικό Σχολείο Ιτέας, για την παράταση του ωραρίου μουσικής σε ένα κατάστημα και για την αίτηση (σε συνέχεια της ειλημμένης αποφάσεως του Δήμου Δελφών να τιμήσει την επέτειο των 100 ετών από την Μικρασιατική καταστροφή), προκειμένου να παραχωρηθεί το κτήριο "Μερκούρη" για εκδηλώσεις εντός του  2022 στον Σύλλογο Μικρασιατών Ιτέας.

  Και γράφουμε "πληροφορηθήκαμε" διότι, η σχετική και δημοσιευόμενη από εμάς Πρόσκληση, δεν κοινοποιήθηκε  στα τοπικά ΜΜΕ, ιστοσελίδες και blogs.  Θα γίνει δηλαδή κάτι, ωσάν συνάντηση μελών ενός "prive club"!...

Μήπως ο Πρόεδρός μας, ο οποίος αγνοούσε την ...άγνοιά μας, θα έπρεπε να επαναφέρει την τάξη;  Δεν θα έπρεπε όλοι οι κάτοικοι της πόλεως, να γνωρίζουν για το πότε συνέρχεται και το τι συζητείται στο Τοπικό μας Συμβούλιο; 

Η Πρόσκληση   



5 σχόλια:

  1. ολα τα αλλα προβληματα τα εχετε λυσει; η αντιπολτευση δεν εχει τιποτα να προτεινει; τζουφιες οι προεκλογικες δεσμευσεις της πλειοψηφιας. κανονιστε να γεμισει παλι κατσαριδες και φετος το καλοκαιρι η ιτεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕΣ ΙΤΙΩΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ? ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ,ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! ΔΙΑΛΕΧΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΓΙΑ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ,ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΧΕΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ.(Ανευλαβής Ελ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι ότι δεν ειδοποιήθηκαν ούτε οι σύμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή