Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ε.Κ.ΦΩΚΙΔΟΣ. : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΓΣΕΕ)

Άμφισσα, 13/02/2022

Αρ.Πρωτ.: 17

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε σύσκεψη, σε όλα τα Σωματεία που είναι στη δύναμή μας καθώς και όλα τα Σωματεία του δημόσιου τομέα και τους συλλόγους των αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, μελισσοκόμων κλπ, στα Διοικητικά συμβούλια και στα μέλη, με σκοπό το συντονισμό της δράσης και διαμόρφωση κοινού πλαισίου πάλης, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι λαϊκές οικογένειες στην προστασία της ζωής και του εισοδήματός μας.


Τα πρώτα αιτήματά μας μπορεί να είναι:

- Όχι στις απολύσεις στη ΛΑΡΚΟ. Όχι στο μαρασμό μιας ολόκληρης περιοχής. Να διασφαλιστεί η ενιαία και συνολική παραγωγική λειτουργία της ΛΑΡΚΟ.


- Μέτρα τώρα για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος από την ακρίβεια. Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο-ίντερνετ. Όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς της περιουσίας του λαού.


- Μέτρα τώρα για την προστασία της υγείας του λαού από την πανδημία. Κρατική χρηματοδότηση για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας. Άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, δωρεάν τεστ (μοριακά και τα υπόλοιπα) σε όλους, ανεξάρτητα αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι.


- Μέτρα τώρα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού από τις φυσικές καταστροφές.


Τετάρτη 16 Φλεβάρη και ώρα 6:30 μ.μ.

στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου


Το Διοικητικό Συμβούλιο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου