Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - Σχόλιο

Κλέλια Ρένεση για Ουκρανία: «Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία»

«Τόσα χρόνια μας με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους. Να αγοράζουμε λεμόνια απ την Ισπανία , κατακρεουργώντας τις ντόπιες παραγωγές και πόσα άλλα αγαθά

Να αγοράζουμε το τάδε χημικό φυτοφάρμακο που δηλητηριάζει το χώμα και για να ξαναφυτέψεις το χρειάζεσαι εκ νέου

Να εξαρτώμαστε ενεργειακά σαν χώρα από άλλα κράτη εν έτη 2022. Μια χώρα με άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμή ( ενεργειακοί κυματοθραύστες) και άπειρο ήλιο ( ηλιακή ενέργεια) . Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία. Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία.

Και που λέει κ ένας φίλος. «Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα… ότι καλύτερο για αυτούς που την ελέγχουν. Με ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο πληθωρισμό… αρα κατάσχουν περιουσίες. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια αποθέματα από το άδειασμα της Αραβίας … θα μπορούσε να συγκρατήσει τις τιμές κι ένα παιδάκι … Αλλά το κόλπο γκροσο είναι το κέρδος που αποκομίζουν προσχηματικά… Κι αν γνώριζαν τον Πούτιν γιατί εξαρτηθήκαν από αυτόν με δίκτυα αγωγών; Όλα στο σχέδιο τπτ τυχαίο τίποτα μη ελεγχόμενο»  . . .


1 σχόλιο:

  1. Και να θελει η Ελλαδα να αυτονομηθει..πως? οταν καποιοι αντιδρουν σε ηλιακη ενεργεια ,φωτοβολταϊκα κ.λ.π. αλλα θελουν την "βολη τους" με ολα τα "καλα" που παρεχει το μαζουτ? και η πυρηνικη ενεργεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή