Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ (Κολοπετεινίτσας) ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ : "Ανάγκα και Καμιώτισσα πείθεται!..."



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουμε και λέμε λοιπόν!!
Κάτι φίλοι από Αγία Ευθυμία μεριά, μόλις έμαθαν ότι ο πρόεδρος της Τριταίας (όπως έχει υποχρέωση) θα κάνει ερώτηση στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ για τα όρια της Καμιώτισσας, τους έπιασε πρεμούρα και ξεγυμνώθηκαν.
Βγήκε ένας «αρχολίπαρος» στο ραδιόφωνο εκστομίζοντας χαρακτηρισμούς και ΨΕΜΑΤΑ. Προσπαθώντας να δημιουργήσει αντιπαράθεση και αντιπαλότητα.
Λέγοντας δε ότι γι’ αυτά που λέει έχει και τα ανάλογα έγγραφα. Πέρασαν τόσες μέρες και άνθρακας ο θησαυρός. (Ούτε έγγραφα, ούτε τίποτα).
Στη δε σελίδα στο internet του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών, (μια σελίδα που πρέπει να φιλοξενεί κείμενα τουλάχιστον πολιτιστικού περιεχομένου) έγραψαν ένα άρθρο για το οποίο ο ανυπόγραφος συντάκτης (δεν θα πρέπει να αισθάνεται ηθικός και έντιμος), το δημοσίευσε μόνο και μόνο για να προσβάλλει τον Πρόεδρο της Τριταίας.
Δηλαδή για τους παραπάνω ισχύει το ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ και για τον δεύτερο το κυπριακόν όλοι οι σκύλοι μια γενιά!!
Λοιπόν αφού δεν έχετε τίποτα που να υποστηρίζετε αυτά που προσπαθείτε να πείτε, θα σας δώσω εγώ κάποια στοιχεία, ξεκινώντας από το Συμβούλιο της Κοινότητας της Αγίας Ευθυμίας.
Στις 14 Νοεμβρίου 1984 ο τότε Πρόεδρος της Κοινότητας της Αγίας Ευθυμίας Διαμαντής Πατάκας και το Κοινοτικό Συμβούλιο ζητάνε από τον τότε Νομάρχη με έγγραφό τους Αρ. Πρωτ. 16781 να ορίσει επιτροπή για να αναφέρει σε ποια κοινότητα ανήκει η περιοχή της Καμιώτισσας.
Προσφατα στις 16 Νοεμβρίου 2015 από το αριθ. 22 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών (παρουσία και του τότε Προέδρου της Αγίας Ευθυμίας) διαβάζουμε:
Υπάρχουν αμφισβητήσεις στα όρια μεταξύ Δ. Ε. Άμφισσας και Δ. Ε. ΙΤΕΑΣ στην περιοχή «Καμιώτισσα». Προτείνεται η από κοινού προσφυγή σε διαιτητικό Δικαστήριο για την οριστική λύση του θέματος. Και παρακάτω: θα πρέπει να λυθεί το θέμα των ορίων της Δ. Ε. ΙΤΕΑΣ που με αφορμή την «Καμιώτισσα» επαναφέρει το θέμα των ορίων της Δ. Ε. Άμφισσας, που φτάνουν στη θάλασσα μέσω των ορίων Τ. Κ. Αγίας Ευθυμίας.
Μετά το 1915, δεν υπάρχει διοικητική πράξη που να ορίζει να όρια ανάμεσα στη Δ. Ε. Άμφισσας ώστα να φτάνει μέσω Αγίας Ευθυμίας στη θάλασσα.
Και για να μην τα βάλετε πάλι με αυτούς που αγωνίζονται γι’ αυτό που τους ψήφισαν οι πολίτες του Δήμου Δελφών.
Άρθρο 83 – Αρμοδιότητες προέδρου κοινότητας έως και 500 κατοίκων – Αντικατάσταση άρθρου 82 του ν. 3852/2010
Παρ. ι) είναι υπεύθυνος για την προστασία της δημοτικής περιουσίας στα όρια της κοινότητας και έχει καθήκον να αναφέρει αμελλητί… κλπ
Λοιπόν το έχω πει πολλές φορές και θα το πω πάλι. Εγώ δεν θέλω το κακό της Αγίας Ευθυμίας ούτε της Δ. Ε. Άμφισσας.
Εσείς θέλετε το κακό της Τριταίας και της Δ. Ε. Ιτέας;;;;;;;;



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ. Κ. ΤΡΙΤΑΙΑΣ


ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!! Ετσι ειναι. Επ'ευκαιρια, τα ορια της ΙΤΕΑΣ που βρισκονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο συμμαθητή μη μασάς όπως λέγαμε και στο σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο διεγράφη λόγω ασέμνου φρασεολογίας του αγνώστου συντάκτη.

      Διαγραφή