Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Η Τ.Κ. ΚΙΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ "ΜΑΚΕΔΩΝ"


   "Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης του κτηρίου Μακεδών στην Κίρρα σύμφωνα με την μελέτη που συνέταξε και θεώρησε ο Δήμος Δελφών με σκοπό την ανάδειξη και επαναχρησιμοποίηση του κτηρίου. Αρχικά έγινε η καθαίρεση εξωστών ,εξωτερικών χωρισμάτων ,δαπέδων και κεραμοσκεπής. Τώρα γίνονται οι εργασίες στην ανατολική πλευρά του κτηρίου για την προσθήκη χώρου κλιμακοστασίου στο οποίον θα συμπεριληφθεί και ανελκυστήρας για ΑΜΕΑ.
  
Φορέας διαχείρισης και εκτέλεσης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών 'Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

  Η Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Κίρρας καθώς και η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Μακεδών, αισθάνονται υπερήφανοι και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που κατάφεραν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις ώστε να ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια και να θέσουν τις βάσεις για την ανάδειξη ενός κτηρίου που απαξιωνόταν τις τελευταίες δεκαετίες."

Από την Τοπική Κοινότητα Κίρρας

1 σχόλιο:

  1. Θυμήθηκες ξαφνικά τα μέλη του τοπικού συμβουλίου!!! τα μέλη της διαχειριστκης επιτροπής!!!!. που πήγε το Εγώ σου, να υπέρμετρος εγωισμός;;;; Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή