Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΠΡΕΠΟΝ;... (περί κινηματογράφου ο λόγος)


"Για να ξεσκάσετε..."

  Εάν το άγχος των ημερών και ο πόνος των άλλων σας έχει  στεναχω- ρήσει,  εάν την εθνική συμφορά την αισθάνεσθε εκ του μακρόθεν και μόνον όταν ανοίγετε την τηλεόρασή σας, εάν οι απανωτές ακυρώσεις συναυλιών και όλων των πολιτιστι- κών εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα, σας δημιουργούν ερωτηματικά και στερητικό σύνδρομο αναψυχής, τότε ελάτε για να  "ξεσκάσετε"   παρακολουθώντας την γεμάτη έρωτα, χλιδή και παρανομία κινηματογραφική ταινία, την οποία θα προβάλει η Κιν/κή Λέσχη Ιτέας σήμερα Τετάρτη και μεθαύριο Παρασκευή. 
Και για έχετε εκπληρώσει και τις αλληλέγγυες και φιλανθρωπικές ανάγκες σας προς τους "δυστυχισμένους" πυρόπληκτους συνέλληνες της Αττικής, φέρτε μαζί σας και κανένα πακέτο μακαρόνια ή ρύζι, κανένα γάλα κονσέρβα και τίποτε χαρτιά υγείας, για αυτούς τους άμοιρους.  
Τριήμερο εθνικό πένθος είναι αυτό, όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε.  Και κυρίως, θα πρέπει να εκτιμήσουμε.  
Έτσι δεν είναι;...

********************************************** 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ
Κατά τη διάρκεια των προβολών θα γίνεται συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που θα προωθηθούν στους πληγέντες της Αττικής
ΤΕΤΑΡΤΗ 25/7 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 27/7 στις 9.30μμ
«Το Τελευταίο Διαμάντι»
του Ερίκ Μπαρμπιέ
με τους Μπερενίς Μπεζό, Υβάν Αττάλ
Το trailer της ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=vb7S9AgfEZI
Υπόθεση:
Το «Τελευταίο Διαμάντι» γίνεται το μήλον της έριδος. Είναι η αιτία για μία από τις μεγαλύτερες ληστείες των τελευταίων ετών και αφορμή για έναν απρόσμενο και μεγάλο έρωτα. Ο Σιμόν, ειδικός στις ληστείες, (Υβάν Αττάλ) έχει μόλις αποφυλακιστεί. Όμως, το επόμενο σχέδιό του είναι ήδη έτοιμο. Το σπάνιο διαμάντι αξίας 50 εκατομμυρίων που ανήκε στη μητέρα της Ζουλιά (Μπερενίς Μπεζό) θα δημοπρατηθεί. Ο ληστής θα υποδυθεί έναν ειδικό προστασίας διαμαντιών, ο οποίος προσποιείται ότι γνώριζε καλά τη μητέρα του θύματος. Όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα είχε σχεδιάσει….







2 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί κατεβήκατε τόσο χαμηλά;Ύφος, ήθος χαβαλέ; Ταιριάζει στην περίσταση;Είστε τόσο έξυπνοι και δεν σας καταλαβαίνουμε;Μάλλον πρέπει να ανακαλέσετε αν όχι, μια συγνώμη. Εύχομαι να κάνω λάθος. Αλλιώς σας ήξερα απο την ίδρυση της Λέσχης κοντά 30 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν είναι της Κ.Λ. Ιτέας το κείμενο. Και εσύ όμως Επίκουρε;Λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή