Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (π.σ.) : ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΗΣ Π.Στ.Ε. - Ερώτηση στον Περιφερειάρχη (μετ' επεξηγηματικής εκ των υστέρων διορθώσεως)

   "Ούτε πορτοκαλιά, μπλέ, κόκκινα και κίτρινα.
Μόνο γαλανόλευκα"

   Ο Παρασκευάς, είναι ένας απλός διπλανός μας, ένας ανενόχλητος και γενικά ένας ηπίων τόνων άνθρωπος, "ζυμωμένος" με την καθημερινότητα.  Είναι ο "μέσος εμείς" του οποίου η συνδικαλιστική ανησυχία, τον έφερε να μας εκπροσωπεί και στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
   Ο Παρασκευάς είναι ο αγαπημένος "φλίκ", του οποίου η ευχή "καλημέρα" είναι αποδεκτή και ανταποδοτική από όλους μας εδώ στην Φωκίδα.  Και αυτό το ξέρει.  Για αυτό και δεν σκέπτεται, ούτε πράττει "μονόπαντα".

   Απόδειξη, η προεχθεσινή επίκαιρη ερώτησή του προς τον Περιφε- ρειάρχη Στερεάς Ελλάδος.  Δεν τον ερωτά για τις "μοναδικές πύλες εξόδου" (!...) της Στερεάς, οι οποίες ...εντελώς συμπτωματικά ευρίσκονται μόνον στην Εύβοια και για τις οποίες θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα-δυνατά ο Περιφερειάρχης, προκειμένου να κατασκευασθούν σε αυτές (τις πύλες εξόδου...) υδατοδρόμια!..  
Τον ερωτά κάτι απλό, γνήσιο, ακομμάτιστο και πατριωτικό : 
"Τι θα κάνετε κύριε Περιφερειάρχα για τους 2 Έλληνες κρατουμένους αξιωματικούς στην Τουρκία;...".

Αλήθεια, τι θα κάνει ο Μπακογιάννης;  (για το τι έκανε, δεν το σχολιάζουμε)

***************************************
σ.σ. : Με νέα του μόλις προ ολίγου διορθωτική τοποθέτησή του  ο π.σ.  Δρόσος Παρασκευάς, διαχωρίζει την ήρα από το σιτάρι.
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.  Για δυο ένστολους θα στεναχωρηθούμε τώρα...
Έτσι δεν είναι εξ Ευβοίας προερχόμενε Υπουργέ Αγροτικής Ανάπτυξης και διεκδικητή της Π.Στ.Ε. κατά τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές με την ιδρυθείσα από εσένα περιφερειακή παράταξη "Η Στερεά σε νέα τροχιά";...

***********************************************

6-5-2018  18:00'
Ορθή επανάληψη
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δρόσος Παρασκευάς επισημαίνει πως η παράταξη «Στερεά σε νέα τροχιά» δεν υιοθετεί την πρόταση κινητοποίησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τους δύο Έλληνες φυλακισμένους αξιωματικούς στην Ανδριανούπολη και η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί αποκλειστικά προσωπική του θέση, σε καμία δε περίπτωση δεν αποτελεί θέση της παράταξης…

***************************************************************

Επίκαιρη Ερώτηση
Άμφισσα 4/5/2018
ΠΡΟΣ:
Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
κ. Κώστα Μπακογιάννη

Κύριε Περιφερειάρχη,
Με αφορμή την άδικη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη, οι οποίοι παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης και δεδομένης της καθολικής κινητοποίησης διπλωματών, φορέων και πολιτών, ζητούμε να μας ενημερώσετε για τις προθέσεις σας σχετικά, εκτιμώντας ότι η Στερεά Ελλάδα δεν μπορεί να είναι απλός θεατής.
Πολύ περισσότερο όταν, εκτός των διεθνών οργανισμών και του Ευρωκοινοβουλίου, αυτοδιοικητικοί οργανισμοί, επιχειρηματικοί κλάδοι, οργανώσεις πολιτών καθώς και εκπρόσωποι του πολιτισμού και του δημοσιογραφικού χώρου, προβαίνουν σε δραστικές αποφάσεις, στα πεδία της στοχευμένης χρήσης της αγοραστικής δύναμης, της διακίνησης και αγοράς τουρκικών προϊόντων και υπηρεσιών, των ταξιδιωτικών οδηγιών προς στην γείτονα, των οδικών μεταφορών, τομέας όπου η Στερεά Ελλάδα έχει κομβική παρουσία, την πολιτιστική συνεργασία κλπ. ως μέσο πίεσης και έκφρασης δικαιωμάτων, μέχρι την απελευθέρωση των δύο Αξιωματικών μας.
Ως εκ τούτου αιτούμαστε να μας ενημερώσετε για τις πρωτοβουλίες και την συμμετοχή μας στην αποστολή που καλείται να διαδραματίσει ο φορέας μας για το ζήτημα, ως και για την περίπτωση να εισηγηθείτε το θέμα στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος.

Για την «Στερεά Σε Νέα Τροχιά»
Δρόσος Παρασκευάς
Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας

ΚΟΙΝ.:
  1. Επικεφαλής παράταξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας «Η Στερεά Σε Νέα Τροχιά» κ. Νίκο Στουπή

neatroxia2014@gmail.com

  1. Επικεφαλείς παρατάξεων Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας
  1. Αντιπεριφέρεια Φωκίδος


  1. Ένωση Περιφερειών Ελλάδος
  1. Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών
  1. Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
  1. Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας
  1. Δήμαρχο Δελφών
  1. Δήμαρχο Δωρίδας
  1. ΜΜΕ




3 σχόλια:

  1. Που πήγες κι έμπλεξες μωρε Δρόσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δρόσο ο ΣΙΡΙΖΑ Ν. Φωκίδος και ο τοπικός Βουλευτής τι άποψη έχουν άραγε. Άφαντοι όπως πάντα δυστυχώς για μια ακόμη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή